Centrul energetic al Pamantului se afla in Bucegi?

Social Media

bucegi1In Bucegi, in apropierea Virfului Omu, se afla cel mai important Centru energetic-informational natural al Planetei. Aceasta este parerea cercetatoarei Cristina Pinculescu, din Bucuresti. Iata, in esenta, citeva informatii despre aceasta teorie.

Existenta”Centrului” este semnalata de toate traditiile stravechi. Astfel, in ezoterismul musulman este „Muntele Polar”, sau „Muntele QAF”. In India si Tibet i se spune Shambala, sau „Muntele Meru”. In Occident se vorbeste de „Monsalvat”, sau „Sediul Graalului” – „acolo unde timpul se preface in spatiu”. La chinezi este „Muntele Tai” – sediul nemuritorilor. El se mai gaseste si sub denumirea „Axis”, sau „Cardines Mundi”, „stilpul cerului”, „piramida cosmica”. In Crestinism este „crucea”, sau „arborele vietii”.

Acest Centru are prioritati cu totul speciale. In lucrarea pe care autoarea a elaborat-o in urma acestor cercetari (finalizate in 1988) sint descrise mai multe efecte energetice speciale ale centrului in cauza – surprinse pe pelicula foto, electronografice si mostre de roca avind proprietati stranii, prelevate de pe virful respectiv. Aceste probe confirma pe parcursul lucrarii (deosebit de vasta) activitatea Centrului. Structura energetica a Terrei este mult mai complexa decit se crede.

Centrul energetic din Bucegi este cel mai important, insa nu este singurul. Mai exista sase centre energetice de prima importanta (pe linga multe altele secundare), care sint in corelatie cu acesta, si este posibila localizarea lor pornind de la cel din Bucegi. Acest”centru”, precum si toate celelalte centre secundare sint „cheile” care vor da acces „Omului Mare”, care este Umanitatea, la oceanul infinit al energiei si informatiei cosmice. Pentru intreaga structura a universului nostru, exista o „cheie”. Aceasta „cheie” apare in traditie sub denumirea de Axis, sau Cardines Mundi, care nu reprezinta altceva decit locul geometric al centrelor tuturor structurilor macrocosmice ale Universului nostru si, in acelasi timp, locul geometric al tuturor universurilor.

Exista un sistem energetic-informational natural, in care totul este in contact cu totul, facind posibile comunicarea si schimbul. In realitate, centrul din Bucegi reprezinta o adevarata „poarta” de iesire din universul terestru, el constituind punctul Planetei Pamint plasat pe acest loc geometric de conexiune universala. Prin proprietatile pe care le are acest centru ar rezulta ca timpul (a patra dimensiune terestra) poate fi abolit, deci poate fi controlat, si, in acest caz, viteza luminii inceteaza de a mai fi o bariera in calea omului spre Cosmos.

In urma cercetarilor a rezultat ca acest centru are o activitate ciclica (prezentind maxime si minime), cu perioada de un an. Din datele provenite din traditie rezulta ca aceste cicluri anuale sint inscrise in niste cicluri mult mai mari, care se intind pe milioane de ani. Un ciclu complet, in traditia vedica, se regaseste sub denumirea de Mahayuga. Un ciclu Mahayuga se compune din patru yuga, sau virste ale umanitatii. Aceste patru perioade nu sint egale. O serie de argumente pledeaza pentru ipoteza ca, incepind cu anul 1986, intensitatea activitatii cerului a depasit”pragul de latenta”, urmind si in prezent o crestere accelerata. Zona care contine acest centru este Sanctuarul principal al Kogayonului, deci „Muntele Sacru” al dacilor. Aflat in Bucegi, el se compune din 3 trepte supreme de initiere, la care se adauga alte 12, superioare, precum si numeroase trepte inferioare de „invatatura”, accesibile numai initiatilor. Teoria prezentata de Cristina Pinculescu la televiziune, radio si in presa a suscitat un viu interes, cercetatori de renume din intreaga lume aratindu-se interesati de „straniile fenomene” din muntii nostri.


Social Media

8 Comments

 1. De ce crezi ca se doreste Romania vanduta? de cativa ani buni s-a vandut bucatica cu bucatica si se va mai vinde in continuare pentru ca pe langa centrul energetic din muntii Bucegi si pestera care e o poarta spre o alta dimensiune despre care scria Radu Cinamar ca ar exista mai avem si mult aur. S-ar zice ca avem mai mult decat in tot restul Europei. Nu-ti fa grija ca lucrurile acestea se stiu dinainte sa se fi scris acest articol.

 2. Este adevarat ca aceste lucruri se stiu, dar, nu se stie inca nimic concret si cel mai important nu se stie calea de a ajunge la ele. Imi este teama sa nu ii scape cuiva vreo idee. Si oricum ceea ce este sacru, eu cred ca trebuie respectat si mai ales noi, ar trebui sa fim cei mai discreti.
  Cat despre vanzarea Romaniei…ce sa spun, totul se vinde si se cumpara in ziua de azi. Aproape toata lumea este cuprinsa de o febra nebuna a cumparaturilor. De ce nu si Romania,…daca tot este de vanzare?!…Totul a inceput cu sloganul „nu ne vindem tara”…si ” se intorc mosierii” , asa au castigat comunistii alegerile dupa revolutie. Si au tot vandut, si s-au vandut si pe ei si ar vrea sa ne vanda si pe noi. Nu aurul nostru il vor unii, aur, au si ei destul vor ceva mult mai de pret. NU SPUN MAI MULT, VORBA MULTA CU NECUNOSCUTI, SARACIA” OMULUI”!

 3. Vioreao, esti cam suspecta. De ce sa nu se stie! SA STIE TOT ROMANUL!!!!!! NU ORICINE POATE SA INTRE PRIN ACESTE PORTI ORICUM!!!!!

  MASONII STIU DEMULT DESPRE MUNTII NOSTRII! DAR NU AU CHEILE! PENTRU CA UNELE CHEI……APARTIN POPORULUI ROMAN!

  Almeea, oamenii nu vor stii sa pazeasca ce nu stiu ca au!!! Masonii sunt de o inteligenta diavoleasca, dar nu pot intra in mintea celor neprihaniti su sufletul. Evita comunicarea cu vioreaua pe viitor.

 4. Problemele sunt mult mai complexe decat par, Romania este Pamantul Binecuvantat iar toti marii initiati stiu acest lucru!
  Evreii ne cumpara tara din 1990 cu ajutorul demonilor din politica romaneasca care si-a vandut sufletul pentru bani! Masonii din toata lumea sunt cu ochii pe Romania, se incearca depopularea Romaniei de multi ani prin diverse metode, incepand cu saracirea tarii si a populatiei pana acordarea de cetatenii romane la toti posesorii de coarne din lume!
  Iar noi romanii, ca niste lasi, idioti, inculti, blajini si fraieri ce suntem (imi pare rau dar asta e realitatea) am lasat ca totul sa se petreaca sub ochii nostri, se vinde tara cu tot cu bogatii, se vinde bucatica cu bucatica iar baietii destepti pun banii in conturi straine!
  Mare pacat ca nu ne mai iubim tara, ar trebui sa sarutam pamantul asta sfant in fiecare zi si sa o aparam cu pretul vietii noastre!
  E darul cel mai de pret care ni l-a dat Dumnezeu noua, romanilor!
  Dar e timpul sa ne trezim, sa spunem: GATA, PANA AICI, TRADATORI DE NEAM SI TARA!
  Romania este a romanilor de mii de ani, iar daca acest pamant are ceva sfant ne va folosi numai noua, pe voi va va distruge cu toata forta voastra malefica!
  Abia astept momentul in care veti arde de vii pe acest pamant care nu va suporta mirosul vostru
  de creaturi hidoase!

Leave a Reply