Creierul energetic – organul invizibil situat in partea superioara a aurei si care e capabil sa supravietuiasca mortii corpului fizic!

0
13

creier energeticIn momentul mortii, creierul este complet scos din uz, fiind ca si mort. Ca urmare, componentele psihice produse si sustinute de el, inconstientul si constiinta, isi inceteaza activitatea. Cel aflat in moarte clinica, nu mai reactioneaza constient sau inconstient, la niciun stimul intern sau extern; aparatele il indica ca si mort.

In ciuda scoaterii din uz a creierului, “ceva” din organismul omului aflat in moarte clinica, continua sa auda si sa vada, sa memoreze tot ce se intampla cu organismul. O fi aura? Se stie ca aceasta nu poseda organe de simt pentru a executa aceste operatii; asadar, nu poate fi decat un “creier energetic”.

Creierul energetic invizibil se afla in partea superioara a aurei, in zona capului, poseda organe de auz, vaz si miros si are activitatea mentala creierului fizic (memorie, gandire, afectivitate, simt). Numai astfel se poate explica faptul ca persoanele aflate in moarte clinica vad ce se intampla cu trupul lor material, dintr-o pozitie situata deasupra acestuia si aud ce discuta medicii care incearca resuscitarea. Formatiunea energetica invizibila cu rol de creier explica toate celelalte fenomene raportate de reanimatii din moarte clinica: senzatia de caldura la trecerea prin tunelul dintre lumi, vederea veghetorului de lumina, perceperea bunatatii acestuia, conversatia telepatica cu veghetorul, revederea principalelor evenimente ale vietii, ca la o reproducere (amintire mentala), simtirea farmecului celeilalte lumi, simtirea regretului ca e reanimat (readus din cealalta lume).

Creierul energetic si hiperconstiinta aferenta mai pot explica unele fenomene aparent miraculoase, ca de exemplu:
– premonitiile – informatii vagi din viitor, percepute de creierul energetic si transmise creierului material;
– precognitiile – informatii sigure din viitor, receptate de creierul energetic si transmise creierului material. Foarte probabil, creierul energetic citeste mult mai multe informatii din viitor, dar creierul material nu e capabil sa le inteleaga.
– viziunile din alte lumi – care nu sunt produse de creierul material.