luni, decembrie 5, 2022
AcasăUncategorizedCelebrul actor Keanu Reeves a ajutat in secret spitalele de copii si...

Celebrul actor Keanu Reeves a ajutat in secret spitalele de copii si cercetarile in domeniul cancerului – fara publicitate! Asta da exemplu!

Celebrul actor Keanu Reeves a ajutat in secret spitalele de copii si cercetarile in domeniul cancerului – fara publicitate! Asta da exemplu!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Celebrul actor Keanu Reeves si-a castigat reputatia de „baiat bun de Hollywood”. El si-a castigat notorietatea in special pentru rolul sau din trilogia „Matrix”. Dar, putini stiu faptul ca actorul a infiintat o fundatie de peste 10 ani, care ajuta spitalele pentru copii si cercetarile pentru gasirea de remedii in lupta impotriva cancerului.

De-a lungul timpului, Keanu Reeves nu a fost urmarit de noroc. Prietena lui, Jennifer Syme, a ramas insarcinata cu el, dar femeia a avut parte de un avort spontan. Aceasta pierdere a facut ca relatia lor sa se destrame. In mod tragic, Jennifer a murit intr-un accident de masina la 18 luni dupa despartire.

In ciuda anilor de faima si a bogatiei de care a avut parte, Keanu are in suflet o mare povara. De aceea, el a fondat in secret o fundatie de lupta impotriva cancerului, in memoria sorei sale mai mici, care fusese diagnosticata cu leucemie cu mai multi ani inainte. Iata ce a declarat actorul intr-un interviu: „Am o fundatie privata care ajuta cateva spitale pentru copii si cercetarea in domeniul cancerului”, a declarat el pentru revista „Ladies Home Journal”. „Nu ma folosesc de numele meu, las fundatia sa faca ceea ce trebuie”.

Keanu nu a vrut ca fundatia lui sa produca titluri principale de pagina. El pur si simplu nu a vrut decat sa ajute lumea, fie ca oamenii stiu asta sau nu.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.