Celebrul actor Keanu Reeves a ajutat in secret spitalele de copii si cercetarile in domeniul cancerului – fara publicitate! Asta da exemplu!

0
239

Celebrul actor Keanu Reeves si-a castigat reputatia de “baiat bun de Hollywood”. El si-a castigat notorietatea in special pentru rolul sau din trilogia “Matrix”. Dar, putini stiu faptul ca actorul a infiintat o fundatie de peste 10 ani, care ajuta spitalele pentru copii si cercetarile pentru gasirea de remedii in lupta impotriva cancerului.

De-a lungul timpului, Keanu Reeves nu a fost urmarit de noroc. Prietena lui, Jennifer Syme, a ramas insarcinata cu el, dar femeia a avut parte de un avort spontan. Aceasta pierdere a facut ca relatia lor sa se destrame. In mod tragic, Jennifer a murit intr-un accident de masina la 18 luni dupa despartire.

In ciuda anilor de faima si a bogatiei de care a avut parte, Keanu are in suflet o mare povara. De aceea, el a fondat in secret o fundatie de lupta impotriva cancerului, in memoria sorei sale mai mici, care fusese diagnosticata cu leucemie cu mai multi ani inainte. Iata ce a declarat actorul intr-un interviu: “Am o fundatie privata care ajuta cateva spitale pentru copii si cercetarea in domeniul cancerului”, a declarat el pentru revista “Ladies Home Journal”. “Nu ma folosesc de numele meu, las fundatia sa faca ceea ce trebuie”.

Keanu nu a vrut ca fundatia lui sa produca titluri principale de pagina. El pur si simplu nu a vrut decat sa ajute lumea, fie ca oamenii stiu asta sau nu.