Un secret teribil: adevaratul motiv pentru care femeile au fost marginalizate de mii de ani

De-a lungul istoriei, in multe civilizatii ale lumii, femeile au fost intotdeauna oprimate si marginalizate. Dar, adevarul este altul: nu femeile au fost oprimate, ci energia feminina (creatoare), iar femeia si energia feminina nu sunt sinonime, la fel cum barbatul nu inseamna in mod automat energie masculina. Iar acest aspect poate constitui unul dintre cele mai mari secrete de pe Terra de mii de ani.

Aceasta oprimare se aplica atat barbatilor, cat si femeilor. Adevarul este ca, desi barbatul are un corp fizic masculin, urmatorul corp – corpul eteric – este de natura feminina; la femei este invers – corpul fizic este feminin, in schimb, corpul eteric este masculin. Si in celelalte corpuri superioare (corpul astral, cauzal, spiritual etc.) se constata o combinatie alternativa intre energia masculina si cea feminina, atat la femei cat si la barbati. In concluzie, se poate spune ca atat femeia, cat si barbatul au in fiinta lor energii masculine si feminine.

De exemplu, inspiratia lui Einstein i-a provenit din componenta energetica feminina a fiintei sale, iar energia masculina o dus-o la indeplinire. Astfel, femininul initiaza si creeaza, iar energia masculina pune in practica aceasta idee. Fara initierea femininului, masculinul din om nu are ce finaliza (duce la capat).

Dar, ce s-a intamplat intre timp? Cei care ne conduc din umbra de mii de ani si-au dat seama de acest lucru si au incercat sa suprime energia feminina (cea creatoare). Cum energia feminina a fost asociata cu femeile, oprimarea acestora a venit in mod „natural”.

Sa rezumam unele dintre adevaratele atribute ale energiei masculine (electrice) si ale celei feminine (magnetice). Energia masculina, dintr-o perspectiva spirituala superioara, a fost „permisa” sa domine, sa impinga rasa umana spre o mai mare independenta si individualitate. Aceasta energie genereaza astfel o realitate cantitativa. Energia feminina este conectata la Sursa (liniste magnetica si forta atractiva). Este o forta total benevola, holistica si calitativa, asigurand suportul, intuitia si inspiratia, dar si motivarea gandirii si actiunii. Energia masculina, in afara de actiune, da intelectul si logica, pe care trebuie sa le observam; ea este doar 3D, adica o proprietate a lumii noastre externe si nu se ocupa de spatiul interior si de dimensiunile superioare.

De aceea, societatea noastra este predominant masculina…

Be the first to comment

Leave a Reply