S-a demonstrat ca exista telepatie intre om si animal! Cainii, pisicile si papagalii pot comunica „paranormal” cu oamenii!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Telepatia nu exista doar la oameni, ci si la animale, ca de exemplu, la caini si pisici. Acestia stiu cand se intorc acasa stapanii lor, chiar si atunci cand o fac in mod neasteptat si se afla la mare distanta; par sa citeasca gandurile stapanilor si le anticipeaza intentiile; dispar inainte de a incerca sa-i duci in alt loc pentru totdeauna, la veterinar ori daca ai de gand sa le faci baie, medicamentele, sau sa le tai ghearelele; stiu cand urmeaza sa primeasca mancare, sa fie scosi la plimbare sau sa fie lasati un timp singuri; raspund la chemari si ordine telepatice exprese; isi fac aparitia cand fiintele pe care le indragesc suna la telefon; comunica telepatic cu stapanii lor atunci cand vor sa intre in casa…

In anul 2000, Sheldrake a efectuat la New York diferite teste cu un papagal telepatic. Proprietara lui sustinea ca acesta parea sa raspunda adeseori la gandurile si la intentiile ei si ca putea folosi mai mult de 500 de cuvinte pentru a comenta gandurile persoanelor. Papagalul si stapana lui au fost plasati la etaje diferite, fara sa existe nici cea mai mica posibilitate de comunicare intre ei, si s-a inregistrat pe video comportamentul lor. La fiecare incercare, i se cerea doamnei sa deschida un plic si sa priveasca atent, timp de doua minute, fotografia pe care o continea, care corespundea unei liste de cuvinte-cheie din vocabularul pasarii. Apoi se studiau transcrierile cuvintelor pronuntate de papagal, facute de trei persoane independente, in timp ce stapana pasarii incerca sa-i transmita imaginea.

S-a constatat atunci ca, in 71 din cele 149 de incercari, papagalul a pronuntat unul sau mai multe cuvinte-cheie si ca, in 23 din aceste ocazii, cuvintele respective corespundeau cu imaginile pe care femeia le observa in acel moment. Tinandu-se seama de faptul ca doar 12 din aceste reusite se puteau datora hazardului, experimentul a avut un succes notabil, care a devenit si mai mare cand s-a observat ca, in timpul celor doua minute cat dura fiecare incercare, pasarea repeta cuvintele-cheie mai des atunci cand ele corespundeau imaginii pe care stapana ei o privea in acel moment.

Toate aceste lucruri demonstreaza ca telepatia exista si ea functioneaza si mai bine in cazul legaturilor dintre om si animal.

Be the first to comment

Leave a Reply