marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaCum se poate ajunge in lumile de cristal, de aur si de...

Cum se poate ajunge in lumile de cristal, de aur si de diamant, din punct de vedere spiritual

Cum se poate ajunge in lumile de cristal, de aur si de diamant, din punct de vedere spiritual

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Stiinta considera ca omul dispare odata cu moartea corpului sau fizic; religiile lumii si alte cai spirituale spun ca omul mai are şi suflet / spirit, iar moartea corpului fizic nu inseamna si disparitia definitiva, ci trecerea intr-o alta dimensiune de existenta. De asemenea, stiinta ne spune ca nu exista decat acest Univers fizic pe care il vedem, care a inceput odata cu Big Bang-ul. Insa, spiritualitatea ne spune ca mai exista si alte lumi / taramuri decat acest Univers fizic.

Priviti imaginea de mai jos, care este o sinteza extraordinara a omului si a lumilor existente, din punct de vedere al budismului. Sa comentam putin aceasta imagine.

O fiinta umana obisnuita este legata de Pamant. Dar, ea se poate inalta (ceea ce inseamna „lepadarea de ego”, asa cum ne invata si Iisus in Biblie), pentru a ajunge la Marea Intelegere si Cunoastere. Cunoscand Adevarul, de aici, nu mai e decat un mic pas pana la „iluminare”, care e obtinuta in timpul vietii de un sfant sau o persoana foarte avansata din punct de vedere spiritual.

Odata iluminata, acea persoana spirituala poate patrunde in alte dimensiuni / taramuri; pentru ea, doar corpul fizic mai traieste in acest Univers. Ea poate ajunge treptat in „lumea de cristal”, in „lumea de aur” si in „lumea de diamant”. Dupa aceea, fiinta se dizolva in Absolut, facand parte din acest Absolut.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.