marți, decembrie 6, 2022
AcasăFranturi de realitateToti pacientii cu cancer au un pH prea acid! Ce trebuie sa...

Toti pacientii cu cancer au un pH prea acid! Ce trebuie sa faceti pentru a avea un pH echilibrat

Toti pacientii cu cancer au un pH prea acid! Ce trebuie sa faceti pentru a avea un pH echilibrat

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Fiecare organism sanatos trebuie sa fie usor alcalin, pentru ca celulele, reactiile chimice din cadrul acestora si bacteriile benefice sa functioneze in mod corespunzator. Dar, un organism „acid” indica faptul ca sistemele nu functioneaza in mod corect.

Echilibrul pH-ului este un aspect important pentru sanatate; asa ca, atunci cand nivelul pH-ul corpului devine prea acid, corpul tau este mai vulnerabil la diferite boli:
* metabolism lent, obezitate si incapacitate de a pierde in greutate;
* tensiune arteriala crescuta;
* inflamatie cronica;
* pietre la rinichi;
* diabet zaharat;
* imbatranire prematura;
* oase slabe, osteoporoza, fracturi de osoase;
* dureri musculare, dureri articulare si acumulare de acid lactic;
* energie slaba;
* oboseala cronica;
* digestie lenta.

Interesant e faptul ca toti pacientii care au cancer au un pH prea acid. pH-ul mai mic este un rezultat al diferitelor substante chimice toxice, medicamente si droguri. Asa ca, atunci cand pH-ul corpului scade sub 6,4, enzimele sunt scoase din functiune, mineralele, vitaminele si suplimentele alimentare nu pot fi asimilate in mod corespunzator, iar digestia nu poate functiona in mod corect.

Acest pH acid reduce capacitatea de a produce energie in celule, pentru a repara cele deteriorate, pentru a detoxifia metalele grele, ducand la oboseala si boala. pH-ul joaca un rol important in orice proces care opereaza in interiorul corpului. Boli care nu pot supravietui intr-un mediu alcalin sunt: bacteriile, virusurile, mucegaiul, drojdia, candidoza, ciuperca si celulele canceroase – ele in schimb prospera in pH acid, cu un mediu cu oxigen scazut.

Organismul incearca sa foloseasca rezervele sale minerale alcaline, cum ar fi calciul din oase, sodiu din stomac pentru a functiona corect. Aceasta conditie particulara poate aduce osteoporoza si alte boli.

Cancerul nu poate exista intr-un mediu de pH sanatos. De aceea, celulele canceroase nu pot afecta inima, si asta pentru ca exista un flux constant de sange care curge din plamani in inima, si pH-ul sanguin ridicat elimina toxinele acide. Cand nu exista oxigen, glucoza fermenteaza in acid lactic. Acest lucru duce la un pH mai scazut in interiorul celulelor. Pacientii cu cancer terminal au aproape intotdeauna urina si pH-ul salivei variind intre 4,0 si 5,5. Cand cancerul metastazeaza, pH-ul scade la niveluri chiar mai mici decat inainte.

Din fericire, puteti verifica cu usurinta nivelul pH-ului la domiciliu. Trebuie doar sa cumparati din farmacie niste benzi de testare a pH-ului. Puteti verifica nivelul pH-ului pe tot parcursul zilei, dar este recomandat sa faceti acest lucru dimineata. Valorile pH-ului urinei dar si a salivei ar trebui sa fie cuprins intre 6,5 si 7,5.

Incercati sa includeti cat mai multe obiceiuri sanatoase in stilul vostru de viata si asigurati-va ca va controlati stresul, deoarece acesta poate afecta in mod semnificativ nivelul pH-ului. Se va bea multa apa, mancati alimente sanatoase si practicati respiratia profunda, pentru a reduce mediul acid din organism.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.