Dezvaluirile unui maestru spiritual: „Mamelor, stiati ca sufletul copiilor vostri v-a ales inainte de a se naste?”

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un maestru spiritual pe nume Sun Kin, ne spune urmatoarele lucruri (referindu-se la mame):

– Stiai ca sufletul copilului tau te-a ales sa-i fii mama inca dinainte de a se naste?

– Sufletul calatoreste spre infinit si atunci cand decide unde vrea sa renasca, este constient de amintirile si experientele trecute prin care a trecut inainte de intrupare.

– Cand decide sa se intoarca aici, isi alege parintii. El spera sa invete mai multe experiente in timpul acestei noi oportunitati de viata.

– Fii recunoscatoare ca ai un copil, bucura-te ca sufletul lui a decis sa se alature familiei tale si sa invete de la tine. Aceasta este cea mai mare onoare pe care o poti primi, chiar daca nu te simti pregatita sa cresti un copil.

– Acest suflet are nevoie de tine pentru a se dezvolta in mediul in care a ales sa sa renasca.

– In calitate de parinte, ai un drum lung de parcurs pentru a fi responsabil in indrumarea acestui suflet pe calea bunatatii, pentru ca misiunea acestei fiinte sa fie indeplinita.

– Fiecare suflet decide ce familie ii poate ajuta sa-si indeplineasca misiunea de viata, astfel incat sa invete ce este necesar. Iar treaba parintilor este sa indrepte acel suflet catre scopul sau.

– Desi stilul de viata este dificil uneori, sunt momente, bune si triste, cand tatal si mama nu ar trebui sa regrete niciodata prin ce trebuie sa treaca pentru ca copilul lor sa creasca.

– Aminteste-ti ca ai fost aleasa pentru cea mai mare misiune a vietii tale: sa dai sufletului copilului tau un corp fizic care este de fapt o scanteie divina.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply