Home Paranormal-ConspiratiiConspiratii si secrete Ce s-a intamplat cu Atlantida si Lemuria? Cine a distrus aceste continente legendare?

Ce s-a intamplat cu Atlantida si Lemuria? Cine a distrus aceste continente legendare?

by admin
270 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Atlantida a capatat din nou atentia oamenilor in zilele noastre. Ea vine din memoria noastra celulara, pentru a ne permite sa examinam rolul stramosilor nostri in caderea a ceea ce era odata un continent magnific si o civilizatie foarte avansata. Se intampla din mai multe motive in zilele noastre, dar nu acesta este scopul acestui articol.

Dar, pe de alta parte, pe cand Atlantida a devenit extrem de avansata tehnologic si stiintific, multi oameni au simtit ca Lemuria, civilizatia incredibil de frumoasa si abundenta din Oceanul Pacific, era mai putin avansata. Nu avem multe inregistrari ale acestui mare continent al Lemuriei, deoarece s-a scufundat complet. Dar, pana acum se stie ca lemurienii au trait in armonie, har si echilibru.

In vremuri extrem de indepartate, vrajtorii luciferieni au decis ca Lemuria era prea frumoasa, abundenta, armonioasa si echilibrata. Si ei s-au hotarat sa scufunde acest continent minunat. Cum? Acum cateva milioane de ani in urma, vrajitorii luciferieni au folosit o tehnologie foarte avansata de rezonanta electromagnetica, pentru a atrage planete, asteroizi si obiecte spatiale, in apropierea planetei noastre, cu scopul de a lovi direct in Lemuria. Acest lucru s-a intamplat si, dupa ce unul sau mai multi asteroizi au lovit continentul Lemuriei, acesta s-a scufundat.

Aproximativ la fel, din aceleasi cauze, s-a scufundat mai tarziu si Atlantida, din cauza acelorasi vrajitori…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment