joi, februarie 2, 2023
AcasăUncategorizedUn cuplu care mananca extrem de putin pretinde ca se hraneste cu...

Un cuplu care mananca extrem de putin pretinde ca se hraneste cu prana, „energia Universului”!

Un cuplu care mananca extrem de putin pretinde ca se hraneste cu prana, „energia Universului”!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Camila Castello si Akahi Ricardo reprezinta o pereche care pretinde ca mananca doar o cantitate foarte mica de alimente si, cu toate acestea, ei nu simt niciodata foame.

Considerata pe scara larga a fi o practica periculoasa care a condus la mai multe decese de-a lungul anilor, „breatharianism”-ul se bazeaza pe convingerea ca este posibil sa traim din energie si din lumina soarelui in loc de alimentele conventionale, o idee care ramane extrem de controversata si nedovedita stiintific.

Potrivit celor doi, care traiesc in California si Ecuador, ei mananca doar de trei ori pe saptamana, iar cand mananca, mesele lor constau din fructe si sau un castron de supa. Ei sustin ca energia necesara supravietuirii o procura din Univers si din ei insisi, care se mai numeste si „hrana cosmica”.

„Oamenii pot trai cu usurinta fara hrana, atata timp cat acestia sunt conectati la energia care exista in toate lucrurile si respira”, a spus Castello. „De trei ani, Akahi si cu mine nu mancam nimic si acum mancam doar ocazional daca vream doar sa gustam un fruct”.

Breatharianism-ul este un concept prin care, cei care cred in asa ceva, spun ca se poate trai fara mancare, eventual chiar si fara bautura, si ca oamenii pot trai o perioada indelungata doar cu prana, forta vitala din hindusism, sau, dupa cum ar spune altii, cu ajutorul energiei solare (conform Ayurvedei, soarele este una din principalele surse de prana). Un concept asemanator este „inedia” (in latina „infometare”), adica abilitatea de a putea trai fara mancare. Cuvantul a fost initial introdus pentru a descrie un stil de mancare legat de traditia catolica, care spune ca anumiti sfinti au putut supravietui fara mancare si fara bautura pe perioade extinse, asa cum reiese si din Biblie.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.