O femeie a experimentat o „alunecare in timp” intr-o viata anterioara. Cum s-a intamplat asta?

Atunci cand exploram dincolo de corpul fizic, timpul si spatiul nu mai exista in felul in care le percepem noi in mod obisnuit. Asadar, este foarte firesc pentru ca noi, atunci cand suntem dedublati, sa experimentam in mod spontan diferite linii temporale: trecut, prezent si viitor.

E posibil ca in timpul unei experiente extracorporale noi, suntem adeseori atrasi catre amprenta energetica puternica a unui eveniment din trecut care a ramas nerezolvat si care exercita o influenta asupra starii noastre de constiinta curente. Orice energie cauta echilibrul, astfel ca fiecare experienta ne ofera potentialul pentru acest echilibru si pentru rezolvare.

Adeseori sunt relatate clisee spontane ale vietilor anterioare. Este important sa stim ca noi ne putem folosi de experientele noastre extracorporale, pentru a obtine lamuriri sau informatii suplimentare despre o situatie iminenta sau despre o intalnire, doar prin a pune intrebari specifice, ca de exemplu: „In ce an suntem? In ce tara suntem?” sau „De ce este acest aspect important pentru mine?”

In continuare, iata relatarea ciudata a unei femei: „Am experimentat o senzatie de miscare si m-am trezit intr-o lume complet noua. In timp ce coboram spre bucatarie, mi-am dat brusc seama ca locuinta mea actuala nu are o bucatarie la parter. Insa eu cunosteam fiecare detaliu al casei, si era vorba despre casa mea.

Am observat frigiderul si m-am uitat inauntru si era plin de blocuri din acelea de gheata, specifice acelor frigidere de moda veche. Apoi am observat un calendar pe perete si am vazut ca eram in luna septembrie a anului 1936!

Am mers cu sotul meu – nu din aceasta viata – la un interviu pentru serviciu, iar un barbat a venit la mine si mi-a sugerat sa renunt la serviciul meu pentru ca existau multi barbati someri care aveau nevoie de locuri de munca. Am citit despre iluzia timpului si simt ca aceasta ar fi putut reprezenta o viata anterioara. Aceasta experienta mi-a oferit o noua perspectiva asupra spiritualitatii in viata mea actuala”.

Be the first to comment

Leave a Reply