Home Franturi de realitate Sfaturi incredibile de sanatate ale unei preotese ce detine informatii despre Atlantida si Lemuria

Sfaturi incredibile de sanatate ale unei preotese ce detine informatii despre Atlantida si Lemuria

by admin
133 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Urmatoarele pasaje sunt luate din cartea “Invataturile templelor lemuriene si viata din Telos”. Ele descriu anumite aspecte ale vietii in anticul oras lemurian ce se afla sub muntii Shasta, ce se pare ca a fost reconstruit dupa cataclismul potopului care, conform legendelor, a despartit continentul Lemuria de malurile vestice ale Americii de Nord si l-a trimis pe fundul oceanului. Aceste documente au fost scrise de Sharula – o preoteasa ce pretinde ca ar avea varsta de 266 de ani (chiar daca din punct de vedere fizic arata doar de 30 de ani, conform standardelor „de suprafata”), fiind una dintre numeroasele subteraneene ce activeaza in mod regulat la suprafata. Ea isi impartaseste informatiile personale despre societatile antedeluviene ale Lemuriei si Atlantidei.

Germenii, bacteriile trebuie sa aiba un mediu favorabil inainte ca ele sa intre in campurile voastre aurice si in corpul fizic… Daca se manifesta o raceala, ea constituie punctul in care voi va predati lor… Germenii nu pot sa infranga propria voastra vointa. Daca tratati pe cineva de raceala, de exemplu, si manifestati mila fata de acea persoana, va veti imbolnavi si dumneavoastra! Simpatia voastra a creat o usa pentru ca boala sa intre in corpul vostru. Un „Maestru” va trata persoana, va face tot ceea ce trebuie pentru vindecarea ei, insa niciodata nu va simpatiza cu ea.

Exista dovezi ca „frica“ poate sa deschida porii corpului unei persoane pana intr-atat acestia se deschid de unii singuri catre orice „spirit” al infirmitatii si bolii ce se afla la momentul acela in jurul persoanei. Asta este motivul pentru care, conform multora, emotiile negative intense pot sa fie legate de anumite boli. Unii chiar sustin ca frica poate sa atraga efectiv cancerul, amaraciunea – artrita si asa mai departe. De aceea este atat de important sa traim seninatatea emotionala.

Fructele curata in totalitate fluxul sangvin. Daca cineva tine o dieta destul de lunga cu fructe, fluxul sangvin devine atat de curat incat ataca celulele canceroase si le elimina.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment