marți, octombrie 4, 2022
AcasăFranturi de realitateBig Pharma ne ascunde puterea vitaminei C in a preveni si vindeca...

Big Pharma ne ascunde puterea vitaminei C in a preveni si vindeca bolile cardiovasculare

Big Pharma ne ascunde puterea vitaminei C in a preveni si vindeca bolile cardiovasculare

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

O echipa de cercetatori canadieni, condusa de dr. G. C. Willis, a descoperit ca bolile de inima sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic si se pot vindeca cu doze mari de vitamina C. Descoperirea a fost facuta in anii ’50 de cercetatorii canadieni si a fost confirmata la sfarsitul anilor ’80 de catre doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel.

Terapia conceputa de dr. Pauling   include vitamina C, cu adaos de lizina (aminoacid cu calitati nutritive, existent in majoritatea proteinelor vegetale si animale) si functioneaza ireprosabil, vindecand boli ale inimii despre care se credea ca erau incurabile. Prin terapia dr. Pauling se inregistreaza adevarate miracole ale vindecarii afectiunilor coronare.

Procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamina C nu este agreat de institutiile medicale si de industria farmaceutica (Big Pharma), care castiga miliarde de dolari din operatii si din medicamentele ce se folosesc in terapii alopate pentru diverse bolii cardiace. Potrivit statisticii realizata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS),  in fiecare an se inregistreaza peste 55  milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. Daca luam in calcul statistica realizata de OMS privitoare la decesele  anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea facuta in anii ’50 de cercetatorii canadieni au murit miliarde de pamanteni de boli cardiovasculare, ce putea fi vindecate cu vitamina C, de a caror experienta profesionala ar fi putut beneficia omenirea.

Se stia demult ca deficienta vitaminei C in organism slabeste arterele umane prin formarea placilor de aterom (infiltrare a peretilor aortei si a unor artere cu o substanta grasa), care impiedica circulatia sanguina. Dr. Pauling si echipa sa au constatat ca in urma depunerii placilor de aterom in interiorul arterelor, are loc deseori o ruptura a unei artere slabite si rezulta cheaguri de sange, ce duc la atac de cord sau infarct.

Dozele masive de vitamina C pot invinge cancerul, asa cum s-a demonstrat de mai multe ori, ca de exemplu, cel mai recent studiu pe aceasta tema al cercetatorilor de la Universitatea din Iowa, publicat in revista “Redox Biology”, care sugereaza faptul ca vitamina C pare sa genereze radicali liberi care distrug celulele canceroase, lasand in acelasi timp celulele sanatoase nevatamate. Cititi mai multe AICI: Inca un studiu care arata ca doze masive de vitamina C pot invinge cancerul fara drept de apel.

Sursa: jurnalparanormal.ro

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.