miercuri, februarie 8, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeFirul karmic invizibil a doua persoane care sunt menite sa fie suflete-pereche

Firul karmic invizibil a doua persoane care sunt menite sa fie suflete-pereche

Firul karmic invizibil a doua persoane care sunt menite sa fie suflete-pereche

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Exista un fir intangibil al destinului care leaga doua suflete destinate a fi impreuna. Cei conectati sunt legati, indiferent de timp, loc sau circumstanta.

Cuvantul „suflet pereche” a devenit oarecum un cliseu pentru multi oameni, dar sufletele-perechi sunt intr-adevar simboluri pozitive pentru conexiunile umane. Si, intr-adevar, nimic nu poate rupe firul invizibil dintre doua persoane care sunt menite a fi impreuna.

Intr-adevar, conceptul de „suflete-pereche” dateaza de peste 2.000 de ani, de pe vremea vechilor greci, cand Aristofan sustinea ca fiintele umane erau creaturi cu 8 membre si 2 capete, iar apoi zeii i-au impartit in jumatate pentru a le diminua puterea. Se spune ca firul invizibil care leaga sufletele-pereche este cu adevarat indestructibil. Dupa legendele stravechi, acest fir este legat de gleznele fiintelor umane de catre zei, iar culoarea reala este cea rosie, culoarea pasiunii sau a dragostei. Iar aceasta legatura nu poate fi niciodată despartita cu adevarat.

Julie Dillon a scris: „Universul nostru acorda fiecarui suflet un geaman, o reflectie a lui insusi, si, indiferent cat de departe sunt unul de celalalt, chiar daca ar fi in dimensiuni diferite, se vor gasi intotdeauna unul pe celalalt. Acesta este destinul; aceasta este dragostea”. Astfel, Dillon asociaza sufletul cu dragostea.

Pentru profetul Edgar Cayce, un suflet pereche este „o conexiune continua cu un alt individ pe care sufletul o are in diferite vremuri si locuri de-a lungul vietii. Suntem atrasi de o alta persoana la nivelul sufletului, nu pentru ca acea persoana este complementul nostru unic, ci pentru ca a fi cu acea persoana ne ofera un impuls pentru a deveni intregul nostru”.

Insa, Linda Brady spunea: „Recunoastem un suflet pereche prin nivelul suprem de confort si de siguranta pe care il simtim cu acea persoana. Aceasta nu inseamna ca nu mai avem probleme, ci mai degraba inseamna ca stim intuitiv ca putem rezolva problemele cu sufletul nostru pereche, fara sa-i pierdem dragostea si respectul”.

Dar, cea mai buna definitie a sufletului-pereche este cea a lui Elizabeth Gilbert care spunea ca: „Oamenii cred ca un suflet-pereche inseamna a te potrivi perfect cu cineva, aceasta fiind ceea ce-si doreste toata lumea. Dar un adevarat suflet-pereche este o oglinda, o persoana care iti atrage atentia, astfel incat sa-ti schimbi viata”.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.