Iata ce vi se intampla cand se deschide accidental cel de-al treilea ochi

Social Media

Potrivit invatatilor, cel de-al treilea ochi, care este situat in mijlocul fruntii, la aproximativ 2 cm deasupra sprancenelor, este un ochi mistic invizibil, asociat cu un centru energetic. Pentru majoritatea oamenilor, acest ochi ramane inchis si energia importanta legata de acesta nu este disponibila, dar ce se intampla atunci cand se deschide?

Pentru ocultisti, cel de-al treilea ochi are forma unui ou. In cosmologie, se vorbeste adesea de „oul cosmic”, care este descris ca sursa a intregii Creatii. Cand este activat, se spune ca puterea extraordinara al celui de-al treilea ochi este capabila sa ne transporte sau chiar sa creeze o lume cu totul noua.

Conform traditiei hinduse, cel de-al treilea ochi este asociat cu cea de-a sasea chakra, sau centru energetic, fiind adesea mentionata ca si „poarta a sufletului.“ Cand este activat, se spune ca se pot percepe alte taramuri, obtinandu-se cunostinte si intelepciune extraordinara. In plus, odata deschis, cel de-al treilea ochi ofera abilitatea de a comunica telepatic cu alte persoane trezite, se pot vedea spiritele celor morti si chiar se pot primi mesaje directe de la fiinte superioare.

H.P. Blavatsky, fondatoarea teosofiei moderne, descrie cel de-al treilea ochi ca fiind legat de glanda pineala. Potrivit domniei sale, toti oamenii poseda cel de-al treilea ochi, dar acesta s-a atrofiat si s-a diminuat in timp, pe masura ce ne-am indepartat de originile noastre divine. Cu toate acestea, ochiul poate fi trezit cu anumite exercitii.

Exista 5 semne si simptome care arata o deschidere spontana al celui de-al treilea ochi:

1. Modificarea dramatica a simturilor – Cand se deschide brusc cel de-al treilea ochi, acesta are un impact asupra tuturor celorlalte simturi. Culorile pot parea mai luminoase sau mai intense. Este posibil sa observati mirosuri ciudate sau neasteptate, iar aromele alimentelor cunoscute pot parea similare si totusi considerabil diferite. Sunete noi pot fi auzite, iar simtul atingerii pare altfel. Aceasta experienta poate parea halucinogena pentru unii.

2. Visele devin mai vii, mai intense si mai bizare – Cand cel de-al treilea ochi s-a deschis, starea de vis devine mai receptiva pentru a primi mesaje din planurile superioare. In mintea care viseaza a celui caruia i s-a dechis cel de-al treilea ochi, aceste mesaje se amesteca cu visele normale si pot provoca o experienta haotica si contradictorie, care poate avea un impact profund asupra somnului. Nu este neobisnuit pentru cineva care se confrunta cu asa ceva sa ia medicamente pentru a forta un somn mai odihnitor; insa, acest lucru poate duce din nou la inchiderea celui de-al treilea ochi.

3. Dureri de cap si senzatie de greutate – Cei carora cel de-al treilea ochi li s-a deschis in mod spontan, vor simti dureri de cap si un sentiment ca trupul le este mai greu, desi nu s-au ingrasat. Acest lucru poate fi atribuit unei schimbari a fluxului de energie prin chakre. Daca nu este echilibrata, trecerea energiei prin corp poate deveni perturbata. Totul este interconectat si atunci cand o parte a sistemului nu functioneaza corect, aceasta poate raspandi disfunctionalitatea in alte parti ale sistemului.

4. Detasarea din realitate – Mintea umana, fara influenta celui de-al treilea ochi deschis, se obisnuieste sa experimenteze lumea in anumite moduri. Se creeaza un sentiment de „impamantare” intr-o realitate comuna, si atunci cand cel de-al treilea ochi se deschide accidental, realitatea actuala este puternic afectata, constientizandu-se alte planuri ale realitatii. Un sentiment de detasare apare adesea, existand sentimentul ca nimic nu este real si ca totul este ca o inselaciune.

5. Intreruperea relatiilor – Odata cu deschiderea celui de-al treilea ochi, se ajunge la o abilitate remarcabila de a identifica adevarul. Drept rezultat, adevarata natura a relatiilor poate deveni cunoscuta, iar relatiile puternice anterioare pot parea brusc superficiale si lipsite de sens. Nemultumirea devine mai evidenta, iar dezamagirile minore de zi cu zi pot deveni intolerabile. In consecinta, relatiile interpersonale pot avea o schimbare extraordinara odata cu deschiderea accidentala a celui de-al treilea ochi.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply