Cifra consoanelor

Social Media

Adunate laolalta, consoanele existente in numele dumneavoastra arata imaginea dumneavoastra asa cum se formeaza ea in ochii strainilor, prima impresie pe care o creati. Cifra consoanelor nu reprezinta ceea ce doriti de fapt, si nici modul in care va veti comporta in cele din urma, ci doar maniera in care va prezentati atunci cand va aflati in public. De asemenea, ea influenteaza si parerea pe care o aveti despre propria persoana, desi nu in mod constient, influenta cifrei consoanelor se apropie mai mult de cea a zilei de nastere, decat de cea a cifrei destinului.

Acest numar poarta multe nume: al personalitatii, al eului interior, al impresiei, al eului latent sau pasiv si multe altele, in aceasta carte, insa, il vom numi cifra consoanelor, si reprezinta imaginea dumneavoastra publica precum si pe cea privata.

Pentru a o calcula, vom folosi tabelul alfabetului. Asezati cifra corespunzatoare sub fiecare consoana din numele dumneavoastra si folositi adunarea fadica pentru a obtine un numar simplu.

Tabelul alfabetului:

1: A J S
2: B K T
3: C L U
4: D M V
5: E N W
6: F O X
7: G P Y
8: H Q Z
9: I R

Iata un exemplu:
W I N S T O N   C H U R C H I L L
5     5 1 2    5   3  8    9 3 8   3 3
5+5+1+2+5+3+8+9+3+8+3+3= 55 = 5+5 =10 = 1+0=1
Asadar, Winston Churchill are cifra consoanelor 1.

Cifra consoanelor 1 – Imaginea pe care o creeaza este cea a unui conducator.Acesti nativi pasesc pe scena vietii plini de initiativa, hotarare si originalitate lasa impresia ca sunt perfect capabili sa isi poarte singuri de grija si ca se bazeaza numai pe propriile forte. Par siguri pe ei, chiar si atunci cand nu sunt, si uneori isi fac dusmani prin entuziasmul cu care vor sa-si vada planurile duse la bun sfarsit. Nu par sa lucreze bine in echipa. Persoane fericite, adeseori cu o popularitate imediata, acesti nativi par sa nu aiba niciodata nevoie de ajutor.

Cifra consoanelor 2 – Imaginea pe care o creeaza este cea a unei persoane cooperante si prietenoase. Fac fata cu bine oricarei situatii atunci cand este nevoie de diplomatie. Dau dovada de mult tact si au un real talent sa dea sfaturi, sa-i consoleze si sa-i ajute pe cei de langa ei. Fiinte inspirate, dar intotdeauna discrete, acesti nativi pot parea timizi la inceput, si nu vor fi ei cei care fac prima miscare. Ca trasatura negativa par vicleni dar, in general, sunt considerati a fi oameni degajati si sinceri, care pot fi prieteni de nadejde.

Cifra consoanelor 3 – Nativii acestei cifre lasa impresia unor persoane inteligente, spirituale si fericite. Cu o creativitate pronuntata, iubind viata si distractiile, persoanele a caror cifra a consoanelor este 3 au o minte agera si sunt capabile sa aduca bucuria si veselia in jurul lor. Par mereu agitati si se plictisesc foarte repede; sunt fiinte sociabile care se simt in largul lor in situatii mondene, iar imaginea creata este cea a unei persoane foarte norocoase.

Cifra consoanelor 4 – Impresia pe care acesti nativi o lasa este cea a unor persoane cu talente organizatorice, care actioneaza in mod practic intr-o situatie de criza. Sunt oameni harnici, stabili emotional si foarte retinuti, cu o autodisciplina foarte puternica. Deosebit de inzestrati pentru munca de detaliu, se achita cu usurinta de plicticoasele corvezi cotidiene. Personalitati traditionaliste si conservatoare, nativii acestei cifre prefera lucrurile naturale celor artificiale, lasand impresia unor oameni previzibili, dar fermi.

Cifra consoanelor 5 – Imaginea creata este una de adaptabilitate. Par sa aiba multe talente si sunt perfect capabili sa intreprinda aproape orice, adaptandu-se aproape instantaneu situatiei. Reactioneaza rapid, cu multa inteligenta si entuziasm. Lasa impresia unor persoane cu vederi progresiste, care vor sa experimenteze tot ceea ce este nou. Nu pot sta mult timp intr-un loc si sunt vesnic in cautarea libertatii, inca de la prima intalnire magnetismul lor sexual este evident si, in general, comportamentul acestor nativi pare mult mai promiscuu decat este el in realitate. Cei din jurul lor nu pot fi niciodata absolut siguri in legatura cu ei, deoarece firea acestor indivizi este un stralucitor paradox.

Cifra consoanelor 6 – Nativii a caror cifra a consoanelor este 6 lasa impresia unei creativitati ce se imbina cu un puternic simt al raspunderii. Par firi armonioase si echilibrate, cu o mare dragoste pentru frumos; sunt eficienti atunci cand lucreaza in echipa si pot fi parteneri de nadejde. Par a fi inzestrati pentru activitatea didactica, iar caminul este singurul loc unde sunt cu adevarat fericiti.Si au tendinta sa isi faca griji inutile, sunt parinti foarte iubitori.

Cifra consoanelor 7 – Imaginea creata este una de raceala, independenta si gandire profunda. Este greu sa ii cunosti cu adevarat pe acesti indivizi. Singuratici si misteriosi, nu dezvaluie nimic despre propria persoana. Firi individualiste, refuza sa accepte sfaturile si insista sa abordeze in felul lor problemele cu care se confrunta. Par aroganti, desi in realitate sunt doar rezervati. Nu le este teama sa faca ei primul pas, ci pur si simplu nu vor sa il faca.

Cifra consoanelor 8 – Nativii a caror cifra a consoanelor este 8 dau impresia unor persoane puternice, sigure pe sine si foarte capabile. Par ambitiosi si hotarati sa reuseasca in viata si au obiective clar precizate. Cu toate acestea viata lor nu pare prea usoara, deoarece framantarile si ghinionul ii urmaresc uneori. Tipic pentru acesti nativi este tendinta de a se confrunta fie cu succese rasunatoare fie cu esecuri lamentabile, in general sunt adevarati luptatori, tenace, buni cu cei de langa ei, dar uneori devin avari si materialisti. Simt nevoia sa fie stapani pe situatie in orice circumstante.

Cifra consoanelor 9 – Imaginea corecta este una dramatica, romantica, marcata de idealism. Nativii a caror cifra a consoanelor este 9 iubesc oamenii si au vederi largi. Personalitati carismatice, par a fi filantropi, plini de compasiune, cu abordare a vietii destul de putin conventionala. Independenti si creativi, acesti indivizi constituie o prezenta dinamica si atragatoare. Deoarece sunt persoane energice, dar si iuti la manie, viata lor este departe de a fi plictisitoare.


Social Media

7 Comments

  1. N I C U T A L E X A N D R U
    5 3 2 3 6 5 4 9

    10 ->13+6->18+5->23+4->27+9->36 -> 9

    Într-un mod uimitor, s-a adeverit! Nu intru în detalii, insă până acum nu am trăit experienţa filantropiei. Capcana constă în faptul că deşi sunt 100 % sigur de personalitatea mea, mă încearcă un sentiment de aroganţă.

Leave a Reply