Aflati semnificatia adevarata a viselor voastre cu ajutorul culorilor

Social Media

Imagine: publicdomainpictures.net (Commons Creative – free)

Culorile va ajuta in efortul de a intelege visele, intrucat ele reprezinta, in intreg spectrul, starile launtrice, energia, rafinamentul dumneavoastra, felul in care va manifestati in anumite perioade. Culorile anunta starile cu care va confruntati sau care vor veni. In Egiptul antic, zeul Thot era stapanul culorilor si le utiliza pentru a trezi sau amplifica facultatile spirituale, latente majoritatii fiintelor umane, ignorante si obtuze. Psihologii impart culorile in doua grupe:
Culorile calde – rosu, oranj, galben Acestea favorizeaza procesele de adaptare avand virtuti stimulatoare.
Culorile reci – indigo, albastru, violet. Acestea au virtuti inhibante, neutralizante, sedative.
Diferentierea dintre cele doua tipuri de culori este facuta in spectrul luminii descompuse, verdele fiind considerat culoare neutra.

ROSU – Culoare activa, dinamica exalta entuziasmul. Reprezinta progres, constiinta intelectuala sau spirituala.
– Rosu scanteietor – furie si minciuna.
– Rosu murdar – desfrau in combinatie cu negru – forte malefice (impulsuri joase, nestapanite)
– Rosu luminos – glorie interioara, eroism, spirit de sacrificiu

PORTOCALIU – Arata o perioada buna in care va va fi amplificata veselia bucuria, optimismul. Poate insemna sociabilitate, comunicare, libertate fata de tot ceea ce limiteaza fiinta, toleranta, senzualitate sau trairi erotice intense poate chiar o nevoie de amor fizic, dorinta de confort.

GALBEN – Pe langa faptul ca aceasta culoare arata sublimul si nobletea, va invita totodata la vigilenta. Indica dorinta de realizare interioara, fericire, calugarilor budisti, tibetani, hindusi, au culoare galbena purtand sensul inteligentei, progresului, cunoasterii si triumfului ezoteric.

VERDE
– Verdele intens semnifica neincredere, gelozie. Verdele murdar semnifica scepticismul.
– Verdele clar, curat poate indica o transformare in bine, crestere in armonie si echilibru adaptare la situatii. Pe plan psihologic, o palarie sau o haina verde abunda in asociatii mentale, idei solubile.

ALBASTRUL – Reprezinta linistea superioara, calmul profund, iubirea lipsita de posesivitate si gelozie, abnegatia si iubirea focalizate catre un tel nobil si inalt. Albastrul mai semnifica libertatea (in sensul sacru al cuvantului) pe care o purtati cu dumneavoastra.

INDIGO – Culoarea indigo, din punt de vedere spiritual va pune in rezonanta cu energia Sfantului Duh (efect de exorcizare). Culoarea indigo poate sa sugereze sau sa confirme ideea de detasare din ambianta, pentru a va integra in ideal, in misiunea dumneavoastra intima. Indigoul va dezvaluie latura spirituala chiar daca dumneavoastra nu o recunoasteti, dragostea pentru adevar, extraordinarul, genialitatea si subiectivitatea chiar. Daca culoarea va urmareste, indica faptul ca sunteti o fiinta detasata de contingent, deasupra a tot ce este profan si efemer.

VIOLET – Culoarea violet favorizeaza reveria elevata si visarea transfiguratoare. Reprezinta spiritualitatea, mistica transcedentala, sprijin Divin. Daca indigoul simbolizeaza inteligenta, genialitatea, violetul simbolizeaza intelepciunea, supramentalul, sinceritatea deplina, puritatea, candoarea. Semnifica tendinta de fuziune si identificare cu Totul, vidul creator, sentimentul nemuririi. Violetul este cea mai elevata culoare. in vis, are semnificatia sustinerii Divine (daca vi se ofera o mantie sau o carte cu coperti violete). De asemenea violetul semnifica nostalgia absolutului, dorinta de a va debarasa de orice activitate sau manifestare.

ALB – Reprezinta claritatea interioara si este simbolul Spiritului pur. Este o culoare pasiva, detasata semnificand non-actiunea, compasiunea, sufletul bun, bunatatea (este opusul lui negru). Albul murdar, galbui, poate insemna boala sau complacere in stari interioare mizere. Albul, combinat in parti egale cu negru reprezinta echilibru, autocontrol.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply