7 sincronicitati uluitoare din viata noastra carora nu le acordam atentie

Social Media

Sincronicitatea este fenomenul „coincidentelor” semnificative, care pur si simplu se intampla in viata si care nu pot fi explicate in termeni obisnuiti.

Sincronicitatile sfideaza explicatiile naturale datorita momentului lor impecabil in care apar si a modului in care acestea coincid perfect cu alte lucruri din viata noastra. Acesta este literalmente un semn din Univers ca va aflati pe drumul cel bun si ca sunteti aliniat cu fluxul Universului.

In continuare, iata 7 sincronicitati care sunt intalnite cel mai des in vietile oamenilor:

1) Vedeti numere repetitoare, ca 1111, 222 sau 333. Acesta este, probabil, cel mai intalnit semn pe care oamenii il primesc din Univers. Unii oameni cred chiar ca acestea sunt semnele pe care le lasa ghidurile noastre spirtuale sau ingerii, ca ne indreptam in directia cea buna.

2) Va ganditi la cineva, iar imediat primiti un apel sau mesaj de la aceea persoana. Aceasta este o sincronicitate extrem de comuna, desi cei mai multi oameni cred ca este pur si simplu o coincidenta. Aceasta sincronicitate se bazeaza pe conexiunea energetica pe care o avem in toate lucrurile din jurul nostru. Putem sti toate gandurile si intentiile altor oameni, indiferent de distanta, si asta pentru ca numarul de minti care exista in Univers este 1.

3) Auzim o muzica in minte, chiar inainte de a o auzi la radio sau TV. Ati cantat vreodata o melodie si apoi imediat ati auzit-o la radio? Cu totii am experimentat acest lucru, de multe ori. Ar fi naiv sa credem ca aceasta este doar o mare coincidenta. Mintile noastre au abilitati precognitive, adica uneori raspund la stimuli inainte ca stimulii sa fie chiar prezenti. Ce ne spune aceasta despre natura timpului?

4) Primiti brusc raspunsuri la intrebari care va framanta. Poate ca ati vrut sa stiti care ar fi urmatorul pas in cariera dvs. sau aveti nevoie de un sfat pentru un proiect mare. Poate ca asteptati un semn despre relatia in care va aflati. Fara a fi constienti in cautarea unui raspuns la aceste framantari, sincronicitatea pur si simplu va poate aduce raspunsurile mult asteptate.

5) Sincronizare perfecta. Poate ca mergeti cu masina si prindeti pe verde toate semafoarele sau toate lucrurile merg exact in favoarea dvs. Aceasta inseamna ca mergeti cu fluxul Universului; cand lucrati cu Universul si acesta pare sa lucreze cu dvs.

6) Primiti intamplator un cadou pe care vi-l doreati, chiar daca nu ati spus nimanui ce doriti. Poate ca va doreati o anumita carte, sau un gadget pe care ati pus ochii, dar n-ati spus nimanui acest lucru. Dintr-o data, o ruda sau un prieten pur si simplu va ofera cadoul pe care vi-l doreati.

7) Va intalniti intamplator cu cineva care are capacitatea de a va ajuta major in viata dvs. Pur si simplu, Universul „va agata”. Oamenii de care aveti nevoie in viata, se manifesta adesea la locul potrivit si in momentul potrivit. Cineva cu care discutati pe Internet, vanzatorul de la un magazin alimentar sau persoana pe care o intalniti la o petrecere ar putea fi exact persoana necesara pentru ceea ce aveti nevoie in viata.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply