Apa biomagnetizata produce minuni, vindecand multe boli!

apa energeticaDatorita proprietatilor pe care le poseda, apa ocupa un loc deosebit de important in seria acumulatorilor bioenergetici, fiind elementul vital si comun organismelor vii. Se presupune ca efectul magnetismului asupra organismelor este determinat de magnetizarea apei din celule. Apa care trece printre polii magnetici este magnetizata, marindu-i-se activitatea biologica.

Folosirea bioenergiei proprii a vindecatorului, dimpreuna cu amplificarile de cristale, pentru a magnetiza apa, ceaiurile, elixirurile si altor bauturi, este esential mai eficienta decat orice alta interventie, deoarece in trupul fizic slabit al pacientului si apoi in straturile energetice fluidice ale sale se implementeaza energii si fluide noi, benefice, care cresc potentialul si puterea spiritului respectiv, a sufletului si trupului sau. Apa biomagnetizata sta la suprafata moleculelor din componenta tesuturilor, asigurand conductia electronica, transferul de energie la nivel de celula.

Biocampul unui individ, structura retelei sale energetice, fluidele sale, trupul sau fizic, au calitati speciale, consistenta si vibratii care le diferentiaza de acelea ale altor indivizi. In ierarhia spirituala, unele spirite sunt mai mici, altele sunt mai mari, vibratiile lor difera de la unul la altul. Daca un bioterapeut are putere (vibratie) mare, daca are calitati deosebite, atunci va putea influenta, prin magnetizarea lichidelor si alimentelor, sanatatea si viata oamenilor care-i vor cere ajutorul.

Desigur ca magnetizarea acestora nu o va face numai cu puterile sale, fiind cel mai adesea ajutat si de entitatile angelice ale Astralului. Acest lucru poate sa-l faca el in direct, folosindu-si bioenergia, modificata inalt vibratoriu prin putere magica, in bine, sau prin ritualuri speciale de influentare si consacrare.

Primul aspect il realizeaza prin „pase energetice” efectuate asupra unui vas cu apa, determinand asupra acestuia din urma o incarcare cu bioenergie, care poate fi stocata, in mod profitabil pentru bolnavi, si care o pot folosi, band zilnic cate o mica doza.
Prin introducerea sistemelor de cristale, dispuse sau dextrogir, si rotind palmele mainilor deasupra vasului cu apa si in jurul acestuia, se biomagnetizeaza apa respectiva, ea devenind mai mult magnetica (yang) sau mai mult electrica (yin), dupa sensul care i s-a dat. Sensul inductiei magnetice in lichidul care se va folosi depinde de organul care se trateaza, pentru ca unele organe sunt yin (-), altele sunt yang(+). Mai depinde ce afectiuni vom trata, daca deformatiile vor fi electrice sau magnetice, daca persoana este barbat sau femeie.

Utilizata dimpreuna cu bioterapiile, apa magnetizata trateaza bine hipotiroidiile, hipertiroidiile, insuficienta renala, cirozele, pancreatita, disfunctiile ganglionare etc. Cele mai clare rezultate au fost obtinute in tratarea calculilor renali si biliari prin topirea pietrelor si eliminarea acestora, precum si a ,,nisipului” din rinichi, pe cale naturala.

Be the first to comment

Leave a Reply