Soarele produce „globule ale vitalitatii” pe care le putem absorbi pentru a fi sanatosi!

Social Media

Soare vitalitateExista mai multe procedee de dobandire a unei bune sanatati fizice sau de mentinere a acesteia in stare perfecta. Cel care va recurge in mod foarte regulat, in fiecare zi, la aceeasi ora, la procedeul de mai jos, va avea mari sanse sa ajunga in mod normal la o varsta avansata pastrandu-si toate facultatile vitale.

Viata este un tot. In ceea ce priveste sistemul nostru planetar, vitalitatea provine de la Soare. Acesta „incarca” cu putere vitala anumiti atomi; acestia se grupeaza in „globule ale vitalitatii”. Aceste globule se sustrag oricarei investigatii de ordin pur fizic, insa este cert faptul ca intr-o buna zi stiinta oficiala le va descoperi si le va adopta, sub un alt nume. Deocamdata sunteti perfect liberi sa acceptati sau sa respingeti aceasta asertiune; cel mai bine este sa o adoptati in mod provizoriu drept ipoteza explicativa. Aceste „globule ale vitalitatii” sunt emanate cu o forta cu atat mai mare cu cat Soarele este mai stralucitor, mai luminos; ele ajung la noi in numar mult mai mic cu ocazia perioadelor de maxim ale petelor solare, ale eclipselor, si chiar si atunci cand Soarele este acoperit de ceata, de exemplu.

Probabil ati remarcat faptul ca vremea urata ne face sa devenim posomorati. Aceste „globule” sunt atrase de catre toate corpurile vii si sunt absorbite de catre ele; mai ales fructele sunt saturate de ele (in special cele de culoare galbena). Aceste globule sunt cele care constituie originea vitaminelor.

Acestea fiind spuse, stati la soare, in fiecare zi, la aceeasi ora; daca Soarele este ascuns, nu conteaza. El „fabrica” „globule ale vitalitatii” in cantitati mai mult decat industriale, asa ca se gasesc din belsug, ba chiar cu prisosinta, si pentru dumneavoastra. Urmariti sa traiti profund, sa realizati ceea ce urmeaza sa rostiti; ganditi-va doar la aceasta si la nimic altceva: „Absorb globulele vitalitatii; le asfmilez si le distribui in tot trupul meu”.

Modificati formula, variati-o saptamanal, pastrand insa acelasi sens: „Absorb Viata Cosmica; o simt vibrand in mine; ea imi aduce sanatate, echilibru, fericirea Vietii traite la unison cu Unicul Dumnezeu”.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply