Exista o noua ordine mondiala care vrea sa distruga sentimentele de iubire adevarata, indemnand oamenii la promiscuitate

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In relatiile de cuplu, se intampla deseori ca unul din cei doi sa-si insele partenerul / partenera. De ce o fac? De monotonie? Pentru ca vor sa incerce ceva nou? Sau din cauza societatii in care traim, care pare ca indeamna oamenii sa-si tradeze dragostea?

In Australia, de exemplu, a avut loc o emisiune despre relatiile dintre parteneri si, din cauza vremurilor anormale in care traim, acum exista cupluri care decid de comun acord sa se culce cu alte persoane. In fiecare situatie, ambii parteneri isi jura ca e doar ceva fizic si acest lucru nu le va afecta iubirea… Barbatul avea dreptul sa se culce cu o femeie, in aceeasi casa in care iubita sa face altceva in acel timp; apoi, la fel proceda si ea, cu un alt barbat. In Europa si America exista adevarate circuite de „wife swapping”, „partner swapping” sau „swinging” cum se mai numeste, adica de schimbarea partenerului. De fapt, este vorba de o degradare umana si a relatiei.

Adevarul e ca omenirea a inceput incet, incet, sa se intoarca la origini, adica la comportamentul pervers al primatelor precum cimpanzeul, bonobo, etc. Bonobo sunt recunoscuti pentru promiscuitatea lor, fiind specie poligama, parintii ajungand sa se culce cu proprii copii…

Există o noua ordine mondială, care vrea sa fie impusa de cei bogati si care consta in manipularea oamenilor spre a-i convinge ca singurul tel in viata este succesul. Vorbim de bani, imagine, pozitie sociala si, daca se poate, fara sentimente si fara iubire. Intr-o astfel de lume, femeia trebuie sa-si urmareasca propriul tel in viata; se poate lega de barbati doar in relatii trecatoare, reci, fara iubire si fara sa urmareasca sa se casatoreasca sau sa faca copii. Barbatul, si el, este indemnat de societate sa se distreze, sa experimenteze cu cat mai multe femei, fara sa se implice sentimental.

Si uite asa se formeaza o lume permisiva la orice aberatie…

Be the first to comment

Leave a Reply