Extraordinara legatura dintre grupele sanguine si dragoste! Aflati-va succesul in iubire in functie de tipul de sange pe care il aveti!

Social Media
  •  
  •  
  •  
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In 1900, biologul austriac Karl Landsteiner descoperea ca exista patru grupe sanguine principale. Cercetarile sale au permis transfuziile sanguine, un progres de maxima importanta in medicina, si i-au adus premiul Nobel. Patruzeci de ani mai tarziu, Leone Bourdel emite ipoteza conform careia intre sange si comportamentul psihologic al individului exista o legatura. Matematicianul japonez Masahiko Nomi a studiat statistic aceasta legatura. El a demonstrat ca fiecare grupa sanguina corespunde unui caracter precis.

Grupa “0”
Tipul 0 este extravertit, cercetator, coleric si generos. Gelos fara a fi ranchiunos. Realist, organizat, concentrat, afectuos. Putin agresiv si nervos, uneori prea orgolios ori incapatanat.

Grupa “A”
Tipul apartinand grupei A este ordonat, stabil, organizat, fidel in dragoste. Ratiunea domina afectivitatea. Este tipul dragostei de durata. Frecvent pesimist, timid, lent, incearca uneori o lipsa de incredere in sine.

Grupa “B”
Pasional, intuitiv, original si creativ, iata cateva caracteristici ale individului ce apartine grupei B. Acestei grupe ii apartin multi artisti. Dezinhibati, cei ce apartin grupei sunt adesea seducatori. Dar sunt imprevizibili, solitari, uneori deprimati si neascultatori.

Grupa “Ab”
Foarte sensibili, intuitivi, tot atat de rationali si de afectivi, nativii sunt adesea imprevizibili. Femeile si barbatii ce au grupa Ab sunt generosi, dezinhibati, sociabili si diplomati. Totusi, sunt irascibili, indecisi si uneori ranchiunosi si nedisciplinati.

Femeia “0”
E extravertita si plina de farmec. Stie sa convinga atunci cand se indragosteste, ceea ce i se intampla adesea. Vrea un barbat de care sa fie mandra. Il va flata si il va pune in valoare. Este posesiva si geloasa. Odata casatorita, este atasata si fidela. Buna organizatoare a vietii de familie, metodica, dinamica si intreprinzatoare, isi sustine sotul si copiii. E doar cam ambitioasa cateodata. Are nevoie de contact fizic si dragoste pasionala.

Barbatul “0”
Ii place sa seduca si o face cu succes. Dar nu e totdeauna sincer. Nu-l lasati sa creada ca sunteti o usuratica. Cu cat il faceti sa astepte, cu atat va va iubi mai tare. Autoritar, vrea sa fie stapan acasa la el. Nu-l tratati frontal, procedati cu diplomatie si farmec; astfel veti face ce vreti din el. Este foarte senzual si e un foarte bun amant. Daca il surprindeti mereu cu ceva nou, veti putea sa luptati cu o oarecare infidelitate, care nu e totusi cel mai mic pacat al lui.

Femeia “A”
Are o imaginatie amoroasa inepuizabila. Ii plac mai mult decat orice povestile de dragoste, aventurile si pasiunea. Dar in dragoste, dimpotriva, este neincrezatoare, timida, tematoare… Ii e frica sa se indragosteasca si nu o face decat cu greu. Face rar primul pas si adesea risca sa treaca pe langa marea dragoste. Este o buna sotie, dar nu-i place prea mult gospodaria, nici gestiunea familiei. Ea exceleaza in profesii pozitive.

Barbatul A”
Nimeni nu-l intrece in puterea de a visa. Daca ar fi in stare sa transpuna in scris povestile de dragoste pe care si le imagineaza, ar deveni un al doilea marchiz de Sade. Dar ce distanta intre imaginatie si realitate: inhibat si timid, n-are curaj sa incerce nici una din scenele erotice pe care le poarta in minte. Numai dupa o indelungata acomodare cu o femeie si numai cand e foarte sigur de ea, incepe sa scoata coarne timide, ca melcul, pasind cu grija pe un teritoriu strain. Dar cand drumul ii e, in sfarsit, cunoscut, devine un amant imbatabil. In viata de toate zilele, barbatul A e retinut, dar le da femeilor pretul pe care il merita, din priviri.

Femeia “B”
Dinamica si uneori extravaganta in viata sa sociala, ea devine rezervata de indata ce intalneste barbatul vietii sale. Ii place viata de cuplu cu conditia de a nu fi dependenta. Optimista si inventiva, ea accepta toate situatiile. Dar s-e-xul este pentru ea mai degraba igiena corporala.

Barbatul “B”
Seducator, ii place sa dea tuturor femeilor pe care le intalneste impresia ca sunt unice. Dar cand se indragosteste, ramane fara voce. Deci fiind, de regula, infidel, se asteapta la infidelitati. Desi s-e-xul nu e totul pentru el, inventiv, el stie sa fie pe masura asteptarilor atunci cand intalneste pe cineva pentru care s-e-xul conteaza mai mult.

Femeia “Ab”
Nu-i usor pentru ea, caci e plina de imaginatie. Fascineaza barbatii cu comportamentul ei. Exigenta, este dificil de cucerit. Este o sotie buna, isi iubeste casa si copiii. Pentru cei care sunt langa ea, este capabila de cele mai nebunesti nopti de dragoste.

Barbatul “Ab”
Nu-i place sa vorbeasca direct despre s-e-x. Totusi, se simte bine cu femeile care sunt atrase de magnetismul extraordinar pe care il poseda. Sot sau prieten, este agreabil cu conditia sa-l feresti de prieteni. S-e-xul il pasioneaza si se descurca excelent.

Sursa: Formula As

Lasă un comentariu