vineri, februarie 3, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaSemnificatia energiei albastre si legatura cu chakra gatului

Semnificatia energiei albastre si legatura cu chakra gatului

Semnificatia energiei albastre si legatura cu chakra gatului

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Cea mai linistitoare dintre toate energiile din Univers este energia albastra. Despre albastru se spune ca simbolizeaza seninatatea si tacerea. Albastrul este o culoare foarte importanta din punct de vedere spiritual, fiind importanta daca dorim sa ne inaltam spiritual.

Gatul sau cea de-a cincea chakra este strans legat de culoarea albastra. Daca albastru se regaseste in aura voastra, aceasta inseamna ca chakra gatului devine mai puternica si emana energie si bunastare. Cu toate acestea, in cazul in care albastrul nu este clar sau se transforma spre gri, exista probleme cu chakra dvs. Oamenii ale caror aure sunt in cea mai mare parte albastre tind sa fie persoane linistite, pline de compasiune si morala.

Cand chakra gatului va da greutati ar trebui sa folositi pietre pretioase de aceeasi culoare. Energiile dintre cele doua vor rezona si va vor ajuta in procesul de vindecare. Pietre precum turcoazul, safirul, tanzanitul va vor fi de folos. Asigurati-va ca aflati mai multe despre scopul specific al fiecarei pietre inainte de a incepe sa le folositi.

Pentru a avea o casa cat mai confortabila si linistitoare, utilizati cat mai mult albastru posibil in schema de culori. Daca sunteti o persoana care are o slujba stresanta, veti avea nevoie de un loc linistit pentru a va recupera atunci cand va intoarceti acasa, iar albastrul va va ajuta sa va transformati casa in acel loc de care aveti nevoie. Utilizati lumina albastra in dormitoare.

Cei care au insomnii se vor simti mai bine dormind daca vor folosi energia albastra. Instalati o lumina albastra in camera dvs. si puneti cateva picaturi de ulei de lavanda si bucati de lapis lazuli intr-un castron de apa in apropierea patului. Opriti toate celelalte lumini si pastrati lumina albastra aprinsa timp de aproximativ treizeci de minute, inainte de a merge sa dormiti.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.