“Amprentele fantomatice”: energiile locurilor sau obiectelor din trecut

Social Media
  •  
  •  
  •  

Conceptul de amprente fantomatice afirma ca energia materiei vii proiecteaza amintiri asupra locurilor si obiectelor. Exista locuri, cum ar fi casele, locurile sacre, campurile de lupta, navele si cimitirele, care au propria lor personalitate. Obiecte, cum ar fi piesele de mobilier, bijuteriile, tablourile si instrumentele muzicale, pot sa aiba „amprente fantomatice”.

Amprentele fantomatice sunt energii „culese” din evenimente emotionale sau de la oamenii care au folosit acele locuri sau obiecte. Casele, locurile sacre si obiectele pot avea propria lor perceptie de senzatii, ba chiar si propria lor personalitate. Ele pot interactiona cu formele de viata biologica. Astfel, casa devine „bantuita”, indiferent de spiritele care o locuiesc. Casa va scoate sunete ciudate, scartaituri si gemete, iar usile si ferestrele se vor deschide sau inchide pe neasteptate. Prin urmare, o casa poate fi „bantuita” nu neaparat de spirite, ci de “senzatiile” acumulate de acea casa.

Oamenii pot avea “viziuni” dintr-un razboi si dintr-un macel din trecut, atunci cand stau in apropierea unui fost camp de lupta. Aceste “viziuni”, pe care oamenii le vad, sunt amprente lasate de experientele emotionale puternice traite de oamenii implicati in acel conflict. Amprentele creeaza un vartej, o deschidere, in spatiu si in timp, si atunci este posibil sa vedem evenimente din trecut.

Pentru a simti amprentele fantomatice pastrate de obiectele fizice, atingeti sau tineti pur si simplu in mana obiectul sau obiectele respective. Deschideti-va simturile paranormale (psi) pentru a permite energiei obiectului pe care il tineti in mana sa curga prin dumneavoastra. Aceasta tehnica este o citire empatica si puteti vedea, simti, pipai sau gusta senzatii produse de obiect, asa cum puteti auzi ca obiectul “va vorbeste”.

Lasă un comentariu