Poate omul deveni zeu si, astfel, nemuritor? Da, daca ADN-ul sau ar avea 12 siruri si nu doar 2…

Oamenii au urmarit dintotdeauna sa atinga nemurirea. Insa n-o vor putea face niciodata, atat timp cat ADN-ul nostru este format din doar 2 siruri. Zeii (sau extraterestrii) care au venit cu mii de ani in urma se spune ca aveau 12 siruri de ADN. Exista informatii ca unii ar fi avut chiar si 24 de siruri de ADN. Asadar, omul pentru a deveni zeu si a constientiza natura divina din interior, trebuie sa-si schimbe ADN-ul.

Omenirea va trebui sa invete din mers sa-si transforme corpul fizic, calitatea vietii, chiar printr-o educatie prenatala. Universul in care noi existam va trece de la o etapa la alta, cu ajutorul actiunii ciclice a energiilor spirituale ale Erei Varsatorului, intr-un stadiu cunoscut ca Era de Aur, in care divinitatea este prezenta pretutindeni, fecundand fiecare suflet uman. Omul va trebui sa traiasca ca un intreg constient de sine, dar si de ceilalti semeni, singura calitate, poate, care va predomina va fi iubirea universala si neconditionata. Acesta este secretul vietii vesnice, numai ca in acest moment nu stiu cum am putea manifesta acest potential de iubire neconditionata, pe care l-a pus Dumnezeu la crearea noastra dupa chipul si asemanarea sa.

Desigur, exista si alte metode de obtinere a tineretii vesnice: aurul alchimic sau monoatomic, cum mai este el cunoscut. Insusi contele de St Germain avea notiuni despre acest subiect, asa se explica existenta sa de la o epoca la alta, aspectul sau tineresc si sanatatea de invidiat, pe care o simteau cei cu care venea in contact. Conform dacilor, inainte de a muri, persoana respectiva destainuia unor apropiati cateva taine numai de ea stiute. De ce? Tocmai pentru a demonstra secretul nemuririi sufletului uman. Acesta renastea intr-o alta familie si trebuia sa dovedeasca acestora tainele care au fost spuse in prezenta acelor martori apropiati. Prin aceasta se dovedea migratia sufletului dintr-un corp in altul, continuand existenta fara a fi vaduvit de stergerea memoriei din viata pe care tocmai o parasise.

Be the first to comment

Leave a Reply