Cand intelegem reincarnarea ca procesul de maturizare sau evolutie a energiei sufletului, rezulta ca unii dintre noi au experimentat in mod intuitiv lucruri diferite in viata noastra, care se reflecta in varsta energiei sufletelor noastre. Se crede ca multe dintre caracteristicile personale, experientele si capacitatile noastre din aceasta viata arata daca am trait inainte pe Pamant. Se crede ca ne maturizam cu atat mai mult, cu cat suntem dotati in anumite domenii ale vietii si cu cat avem mai des experiente „spirituale”.
Adevarul este ca noi toti ne-am reincarnat macar o data, dar, cu toate acestea, unii dintre noi au trecut prin acest ciclu mai mult decat altii si, prin urmare, experientam mai multe dintre urmatoarele caracteristici:
1. Visele care se repeta
Visele sunt reflectii ale mintii in stare de inconstienta, si, in timp ce visele repetitive pot semnifica uneori traume, frici sau probleme pe care creierul vostru incearca sa le proceseze („lucruri neterminate”), ele pot fi in acelasi timp reflectii ale experientelor din vietile trecute. Multi oameni pretind ca au experimentat anumite evenimente, sau vad in mod regulat anumite locuri in visele lor. De exemplu, puteti visa un anumit castel din secolul al 15-lea, desi in viata voastra nu l-ati vizitat.
2. Amintiri bizare
Exista mai multe cazuri inregistrate la copiii mici, in care acestia au amintiri bizare, ce nu sunt neaparat simple fantezii, ci poate dezvaluiri despre vietile trecute.
3. Intuitie puternica
Intuitia este abilitatea de a echilibra mintea constienta cu cea inconstienta si de a patrunde in cele mai profunde izvoare ale intelepciunii primare. Se spune ca cu cat ne maturizam mai mult din punct de vedere sufletesc, cu atat suntem mai aproape de revenirea la „sursa”, din care sufletele noastre provin.
4. Senzatia de deja vu
Deja vu este starea pe care o avem atunci cand credem ca deja am experimentat sau am trait un moment inainte. De multe ori deja vu-ul vine spontan si este declansat de mirosuri, sunete, obiective turistice, gusturi si diverse alte senzatii. In timp ce unii sustin ca deja vu este o disonanta neurologica, altii sustin ca deja vu-ul reflecta posibilitatea altor dimensiuni (adica universuri paralele), dar si revelatii ale experientelor din viata trecuta.
5. Empatii dezvoltate
Persoanele empatice pot cunoaste si trai emotiile altora. Din punct de vedere psihologic, aceasta empatie se poate explica fiind o forma de evitare a propriilor probleme; totusi, in alte cazuri reale, empatia dezvoltata poate fi vazuta ca un semn al unui suflet care a suferit multe reincarnari anterioare si s-a rafinat pana la transcenderea sinelui individual si extinderea spre sufletele altora.
6. Precognitia
Cunoscuta, de asemenea, sub numele de „vedere in viitor” sau „a doua vedere”, precognitia este capacitatea de a obtine informatii despre evenimente viitoare care nu sunt de obicei disponibile. Precognitia poate fi experimentata prin viziuni, senzatii fizice si sentimente, precum si in vise. In timp ce ea este considerata de catre unii ca fiind cvasi-stiintifica, pentru altii precognitia este o experienta foarte reala si ar putea indica maturizarea energiei emotiilor.
7. Retrocognitie
Retrocognitia este opusul precognitiei de mai sus si se refera la capacitatea de a obtine informatii (ce nu sunt disponibile in mod obisnuit) cu privire la evenimentele din trecut. Aceste evenimente din trecut ar putea fi cele din propriile vieti anterioare, candva in trecutul indepartat.
8. Senzatia de a fi mai in varsta decat anii avuti
Unii oameni sunt mereu „tineri la inima”, chiar si batrani fiind, dar, in acelasi mod, altii par pur si simplu sa se fi nascut ca si „suflete batrane”. Senzatia de a va simti mai in varsta decat varsta dvs. este frecvent asociata cu mai multe reincarnari avute.
9. Afinitate mai mare pentru anumite culturi / epoci
Se spune ca daca aveti o atractie mare, inexplicabila, pentru anumite culturi sau perioade de timp acest lucru reprezinta niste ramasite ale unor amintiri din vietile trecute. De exemplu, puteti avea inclinatie catre cultura japoneza sau catre perioada din secolul al XVIII-lea.
10. Temerile sau fobiile inexplicabile
Multi dintre noi avem temeri sau fobii. Daca, de exemplu, avem o frica de inec, si, in viata noastra nu am inotat sau nu ne-am jucat in apa si am avut experiente neplacute, atunci e posibil ca aceasta frica sa provina nu din copilarie, ci dintr-o viata trecuta.
Comentariile sunt închise.