Semne de la cei morti: povesti incredibile care arata ca cei dragi noua, dar decedati, pot comunica cu noi dupa moarte!

semne mortiCu siguranta ca exista viata dupa moarte; de asemenea, cu siguranta, ca cei dragi noua, decedati din pacate, incearca sa ne transmita mesaje dincolo de moarte (pentru mai multe detalii, va invit sa cititi si acest articol: Semnele prin care putem recunoaste prezenta celor morti langa noi). In acest articol va vom spune cateva povesti reale, care arata ca cei dragi noua incearca sa ne transmita mesaje dincolo de moarte.

Mortul a oprit ceasul!

Tatal lui George suferea de ceva vreme de o boala foarte grava. Stia ca nu mai are mult de trait, asa ca cei doi au facut o conventie. In momentul in care batranul va ajunge in “lumea de dincolo” sa-i transmita fiului sau un semn ca exista si in lumea de apoi, desi in aceasta dimensiune este mort. Lucrul inevitabil se intampla in cele din urma: batranul muri. Insa, ceva incredibil avu loc: dupa momentul mortii, ceasul din incaperea in care avu loc decesul se opri! Nu mult, ci pentru aproximativ 20 de minute, iar dupa aceea incepu sa functioneze din nou, din senin. Lucrul acesta nu poate fi o coincidenta si acesta poate e “semnul” oferit lui George pentru a se convinge ca viata exista si dincolo de moarte.

Mortul a spart ceasul!

Tot referitor la intamplarea de mai sus cu ceasul oprit, va mai spun o alta si mai ciudata. Bunicul unui barbat a murit, avand la mana un ceas. Acel ceas nu numai ca s-a oprit in momentul mortii, dar sticla ceasului pur si simplu s-a crapat de sus in jos!

Incredibilele semne dupa moarte lasate de cumnata unui barbat

Cei morti vor lasa o multime de semne, dar noi nu stim sa le interpretam. Unui barbat i-a murit cumnata, sora sotiei sale. Aceasta era foarte apropiata de amandoi. Dupa moartea cumnatei, ea a lasat o multime de semne. Telefoane ciudate, miros de trandafiri (femei decedate ii placeau trandafirii), sfere luminoase care se adunau in jurul sotiei barbatului etc. Femeii moarte ii placea un anumit fluture, iar la cateva saptamani dupa deces, exact acel tip de fluture a ajuns pe scaunul masinii barbatului si a murit acolo. Oare ce semn mai bun decat acesta mai trebuie ca sa certifice existenta vietii dupa moarte?

Telefon de la tata

Eu, autorul acestui articol, am avut de asemenea o experienta asemanatoare. Tatal a murit la spital acum cativa ani. El avea langa dansul un telefon mobil, cu un numar care nu era cunoscut decat de mama (nimeni nu-l mai stia). Dupa deces, cei de la spital ne-au inapoiat telefonul mobil al tatei, pe care l-a folosit mama. Doar eu o mai sunam pe mama pe mobil, nimeni nestiindu-i numarul. Dupa cateva saptamani de la moartea tatalui, am primit pe telefonul lui mama (fostul telefon al tatalui) mai multe telefoane misterioase… cand am raspuns nu se auzea nimic, doar cateva pocnituri ciudate. Pentru acest fenomen misterios (telefoanele primite de la morti), va invit sa cititi articolul acesta de pe Almeea, Telefoane primite de la morti.

Muzica primita dincolo de mormant…

Nina si-a pierdut sotul. Dupa mai multi ani de la acest eveniment tragic, ea s-a recasatorit. Se afla in masina si astepta ca fiul ei sa iasa de la scoala. Iata ce a spus ea psihiatrului ei: “Nu ascult decat rar radioul, fiind cufundata mai mult in propriile ganduri. Dar, de data aceasta l-am aprins si am auzit cantecul “Lady in Red”. Acesta era cantecul pe care primul meu sot si cu mine l-am dansat, pentru ca i-a placut sa ma vada imbracata in rosu. Apoi mi-am dat seama ca ziua aceea era ziua noastra, atunci cand noi ne-am intalnit pentru prima data. Am inceput sa plang! El se afla inca in mine!”

Mirosul bunicii

In casa in care locuiesc, intotdeauna miroasa frumos si a prospetime. Din cand in cand, insa, mi se intampla sa imi vina in nas un miros ciudat, foarte asemanator cu mirosul imbacsit al hainelor bunicii mele, care a locuit la tara. Cand simt mirosul acesta, instantaneu mi-aduc aminte de ea, care e moarta de vreo 15 ani. Nu stiu de unde vine acest miros, pentru ca dispare la fel de repede cum apare.

Gustul care aduce aminte de un mort

Blair spune si el urmatoarea poveste bizara: “Intr-o zi, am simtit pe limba un gust ciudat de ceapa. Era foarte ciudat! In ziua aceea, nu mancasem decat niste dulciuri, nici vorba de ceapa (in plus, mie nici nu-mi place s-o consum). Apoi, mi-am dat seama imediat ce s-a intamplat. Tatal meu, mort de ceva vreme, era innebunit dupa ceapa… o consuma toata ziua. Poate ca acel gust ciudat din gura a fost un semn de prezenta din partea sa, dincolo de mormant”.  

Chiar daca cei dragi de langa noi mor, sa stiti ca iubirea nu moare niciodata!

5 Comments

Leave a Reply