5 semne de la ingerii vostri pazitori, pe care n-ar trebui niciodata sa le ignorati

Social Media

Ingerii sunt gardienii si ghizii nostri. Sunt fiinte spirituale divine ale iubirii si lumii, care lucreaza cu umanitatea pentru a ne ajuta in aceasta viata. Ingerii pazitori sunt unici pentru fiecare persoana; fiecare dintre noi are propria noastra echipa. Pentru unii, acesta poate fi un inger, pentru altii pot fi mai multi; si puteti cere mereu mai mult daca simtiti nevoia.

Ingerii respecta vointa voastra libera si nu vor interfera in mod direct in viata voastra, decat daca vi se cere, sau daca viata voastra este in pericol inainte de timpul acordat. Cand cereti indrumare, ingerii vostri vor comunica prin sentimentele voastre intuitive si printr-o varietate de alte cai. Cand sunteti nesigur in legatura cu o decizie, puteti oricand sa le cereti un semn pentru a va confirma sentimentele. Semnele ingerilor ne ajuta sa simtim o legatura directa, imbunatatind intuitia noastra si oferindu-ne increderea de a merge mai departe.

Prin semne, ingerii ne conduc, de asemenea, in moduri subtile, mai ales cand doresc sa ne atraga atentia. Ingerii vostri cunosc dorintele inimilor voastre, visurile voastre, sentimentele voastre adevarate, temerile voastre, calitatile si slabiciunile voastre. Ingerii vostri va cunosc pe voi, realul, ca si suflet si ca si fiinta umana. Prin aceasta legatura unica, impreuna cu energia iubirii lor neconditionate, ingerii vostri va inteleg intr-un mod foarte profund si semnificativ; ei stiu ce vreti cu adevarat, ceea ce este cu adevarat cel mai bun pentru voi. Ingerii vostri va ofera indrumari, inspiratii si idei pentru a va ajuta sa va creati visurile.

Exista atat de multe moduri in care ingerii dau semne si multe dintre ele sunt complet unice pentru fiecare persoana individuala. Cand ingerii doresc sa va atraga atentia, sa va avertizeze sau sa va reaminteasca ceva important, exista cateva modalitati obisnuite de a ne atrage atentia. Iata 5 semne din partea ingerilor vostri:

1. Tiuit in urechi.

Daca nu cumva e o afectiune medicala, tonul si varietatea tiuitului in ureche (pentru fiecare persoana in parte) reprezinta o modalitate foarte obisnuita de abordare a ingerilor. Semnificatia acestui semn este acela de a sti ca ingerii vostri sunt apropiati si disponibili pentru confort si ajutor. Este, de asemenea, un semn de confirmare: indiferent ce spuneti sau ganditi in acel moment, este ceva important. In acest caz, ingerii vostri va cer sa fiti atenti, sunteti pe drumul cel bun cu intuitia voastra.

2. Numarul 11.

Numerele reprezinta un limbaj universal pe care ingerii le folosesc pentru a comunica. Secventele de numere repetitive au un mesaj, in functie de numarul pe care il vedeti. Numarul 11, in special, este un semn cu multiple semnificatii: 11 inseamna trezire, adica ingerii vostri va implora sa va „treziti” fie din punct de vedere spiritual, fie in ceea ce priveste un adevar pe care ezitati sa-l infruntati (de exemplu, o relatie pe care trebuie sa o incheiati). 11 este, de asemenea, un memento pentru a fi atenti.

3. Pene.

Gasirea unei pene intamplatoare este un semn clar de la ingerul vostru pazitor pentru a avea credinta. Este o reasigurare ca totul va fi bine si ca nu sunteti singuri. Este un memento sa cereti ingerilor vostri ajutor si indrumare, sa nu va luptati singuri pentru o problema.

4. Soim.

Un soim este un simbol al intuitiei. Ingerii vor trimite soimii ca semn pentru a va urma instinctele, deoarece intuitia voastra la acea data este absolut corecta; chiar daca punctul dvs. de vedere ar putea sa difere de ceilalti. Un soim este un semn puternic pentru a nu ignora ca ceea ce stiti aveti dreptate, este un avertisment pentru a evita problemele viitoare.

5. Senzatii la nivelul plexului solar.

Chakra plexului solar (situata la cateva centimetri deasupra buricului dvs.) este foarte sensibila la energie. Ingerii vostri pazitori pot trimite senzatii in aceasta zona pentru a va avertiza atunci cand ceva nu este corect. Acest lucru se poate simti ca o senzatie de greata sau chiar disconfort. Nu ignorati aceste senzatii, nu uitati ce se intampla atunci cand ele apar. De exemplu, daca simtiti greata de fiecare data cand va aflati in jurul unei anumite persoane, acesta este un semn ca ceva nu este in regula si ca trebuie sa fiti constienti si sa actionati in consecinta (cum ar fi sa evitati sa mai stati cu acea persoana).

Aceste 5 semne sunt aspecte importante ale comunicarii ingerilor vostri. Cu cat urmariti mai mult semnele lor, cu atat simturile intuitive devin mai puternice. Puteti intreba intotdeauna ingerii vostri pentru mai multe indrumari cu privire la orice problema.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply