8 semne fizice si spirituale ca ai inceput sa-ti activezi Merkaba sau corpul de lumina

Merkaba este o stare in care esti pe deplin constient. Cand campul tau spiritual este umplut cu o cantitate imensa de iubire, lumina abundenta incepe sa iti alimenteze sufletul si stii ce se intampla? Merkaba sau corpul tau de lumina este trezit! Acest lucru iti va oferi capacitatea de a debloca dimensiunea a 4-a si a 5-a a formei voastre fizice si spirituale.

Iata cateva semne ale activarii Merkaba (verifica daca ti se intampla):

1. Durere fizica intensa. Va trebui sa suporti dureri fizice intense, care pot fi cronice sau persistente. Aceasta durere trebuie sa se intample daca te gandesti la ea in termeni de ADN; deoarece atunci cand corpul de lumina se formeaza, la nivel genetic au loc multe schimbari care dau nastere unei dureri fizice intense si chinuitoare. Dar partea buna a acestei dureri este aceea ca te elibereaza de boala si chiar incetineste procesul de imbatranire!

2. Tristete. Tristetea va deveni o parte a vietii tale de zi cu zi. De cele mai multe ori nici nu vei sti de ce esti trist, dar tristetea te va bantui si nu te va elibera. Acest lucru se datoreaza faptului ca dizolvi trecutul. Retine ca este doar o faza, si sigur ca ea va trece.

3. Perioade grele la locul de munca. Ei bine, vei avea de o perioada grea la locul de munca, si nu din cauza unor probleme externe, ci pentru ca in interior vei incepe sa simti inutilitatea tuturor lucrurilor. Vei simti ca slujba este neimplinita si ca nu ai nevoie de ea pentru a duce o viata fericita. Iti vei da seama cat de important este sa faci ceva ce iti place cu adevarat, mai degraba decat sa faci ceva pentru bani sau pentru faima.

4. Izolare. Acesta este un semn foarte comun al Merkaba. Nu vei mai avea nevoie de compania oamenilor, fie ca sunt cunostinte sau persoane dragi. Chiar si atunci cand esti cu oameni, vei simti ca esti singur. Acest lucru se intampla deoarece Merkaba face noi legaturi care sunt bune pentru tine.

5. Somnolenta. Vei observa o schimbare semnificativa in tiparele tale de somn. S-ar putea sa te trezesti dintr-o data si sa plangi pentru nimic. Acest lucru se intampla deoarece corpul tau cheltuieste multa energie pentru a crea corpul de lumina. De asemenea, este posibil sa ai cosmaruri ciudate.

6. Senzatie de plutire. Da, in timpul Merkabei, vei simti ca plutesti. Te vei simti ca si cum ai fi tras de o forta inexplicabila spre cer si te vei simti foarte usor. Acest lucru te poate face, de asemenea, sa simti ca esti prins intre doua lumi.

7. Prioritatea constiintei. S-ar putea sa te trezesti vorbind cu a ta constiinta interioara. Acest lucru se intampla pentru ca aceasta constiinta trece inaintea corpului tau si ii vei simti „ascensiunea”. De asemenea, la inceput s-ar putea sa te simti inconfortabil in timp ce vorbesti cu constiinta ta interioara, dar acest disconfort va disparea incet si vei simti ca aceasta constiinta interioara este de fapt prietenul tau pierdut demult. Va fi o experienta uimitoare cand vei putea vorbi cu constiinta ta interioara atat de liber!

8. Sensibilitate la lumina. Lumina va deveni ceva foarte important in viata ta. Vei simti legatura speciala si vei vedea toate formele si manifestarea luminii, chiar si in alte dimensiuni.

Be the first to comment

Leave a Reply