marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate practicaProduse spiritualeCarafele TC energy design revitalizează apa pe care o beți

Carafele TC energy design revitalizează apa pe care o beți

Carafele TC energy design revitalizează apa pe care o beți

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Apa este elementul esențial în menținerea sănătății organismului nostru și toate procesele fiziologice din corp au loc doar în prezența apei. Chiar dacă bem zilnic cel puțin doi litri de apă, din cauza calității precare a apei băute, la nivel celular sunt constatate : deshidratare, încetinirea dezvoltării celulare și nivel crescut de toxine. Cea mai mare parte din apa pe care o bem zilnic este aproape inutilă organismului, deoarece este apă destructurată care nu mai are puterea să ajungă în celule, să le hrănească și să înlăture toxinele,  fiind eliminată de corpul uman, fără a avea vreun beneficiu.

Apa se destructurează și se devitalizează  în procesele tehnologice prin care este  transportată prin țevi și îmbuteliată, filtrată și procesată pentru a avea parametrii biologici necesari apei potabile, devenind astfel « apă moartă ».

Potrivit dr. Cristina Bogdan, medic naturopat la cabinetul Naturopathya Med « pentru corpul uman cea mai bună apă este apa de izvor fiindcă celula  recunoaște și asimilează doar produsele naturale, de tip biologic sau organic. Numai în prezența acestor elemente naturale și a apei de izvor dezvoltăm și multiplicăm celule sănătoase. Astfel că s-a creat necesitatea să fim atenți la ce fel de apă bem,  la a găsi modalități simple și naturale pentru restaurarea calității apei de izvor, tocmai ca apa pe care o consumăm în mod firesc  să susțină și să contribuie  la regenerarea celulelor. Nevoia nostră este această de apă, cea de izvor !»

Fondatorul TC energy design este inginerul și muzicianul Thomas Chochola. La proiectarea carafei TC el a combinat ingenios cunoașterea ancestrală cu ultimele descoperiri din domeniul fizicii cuantice. Prin forma lor unică și specifică, carafele acționează ca niște « antene » ce preiau energia din mediu, o amplifică și o radiază. La utilizarea carafelor se obțin două efecte benefice majore: se restructurează și revitalizează apa conținută de orice băutură pusă în interior, iar la exteriorul carafei se energizează mediul ambiant pe o rază de cca. 2 m. Armonia celor 6 curbe ce formează peretele carafei respectă proporțiile seriei lui Fibonacci, principiu regăsit în tot ceea ce este viu pe Pământ: plante, organisme vii, corpul uman. Experți internaționali au confirmat și certificat impactul pozitiv al produselor desenate de Thomas Chochola.

« Se cunoaște că apa are memorie și preia din mediu informații. Atunci cand bem apă, putem ca prin intermediul ei să ducem conștient în corp informații pentru starea de bine si de care celulele au nevoie. Din acest motiv, la baza carafelor și paharelor TC energy design, au fost aplicate prin ardere simboluri, culori și afirmații. Unul dintre cele mai vechi simboluri cunoscute pe omenire este « Floarea Vieții ». Acest simbol are puterea să ajute la stabilizarea legăturilor din structura hexagonală a apei, astfel că apa care a fost ținută în carafa timp de aproximativ o oră, după ce este mutată într-o altă sticlă (dar nu din plastic), rămâne stabilă energetic și restructurată până la o săptămână », explica Liliana Maurer, partenerul din România al TC energy design. Fiecare piesă este unicat, din sticlă fără plumb sau alte metale grele, fiind lucrată manual de meșteri sticlari  prin tehnici tradiționale.

Carafele TC energy design se folosesc și pentru revitalizarea altor băuturi precum: ceai, cafea, sucuri  îmbuteliate în plastic sau carton, lapte, vin și bere. La toate băuturile, după 3 minute, se constată împrospătarea gustului și amplificarea aromelor.

Apa energizată și revitalizata în carafele TC poate fi folosită nu doar la  băut ci și la prepararea hranei, mai ales a bebelușilor și a copiilor, pentru animalele de casă, la acvariile cu pești, la udarea plantelor, la revigorarea atmosferei din încăperi prin pulverizare și, nu în ultimul rând, în cosmetică, igienă personală și în administrarea remediilor terapeutice sau a medicamentelor.

În toate situațiile enumerate mai sus, apa fiind revitalizată și energizată,  aveți certitudinea că vă  hidratează, că nutrienții și substanțele benefice de care corpul are nevoie ajung în celule, iar reziduurile toxice rezultate din arderile celulare sunt eliminate pe căi naturale.

Pentru a face cunoștință cu toata gama de produse TC și pentru mai multe detalii despre produsele TC energy design va invităm să vizitați site-ul :

www.tcenergydesign-sales.com

Vizionaţi filmul de prezentare al carafei TC Alladin accesând link-ul www.youtube.com/watch?v=PAobDYEyEK0

Centru Vywamus  importator exclusiv în România al produselor TC energy design

Lista de preturi :

http://www.vywamus.ro/Lista%20preturi%20speciale%20seturi%20de%20Craciun.pdf

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.