Home Spiritualitate teoreticaOcultism Metalele cu anumite semne pe ele pot vindeca boli? O reteta oculta a marelui alchimist Paracelsus

Metalele cu anumite semne pe ele pot vindeca boli? O reteta oculta a marelui alchimist Paracelsus

by admin
1795 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

In veacul al XVI-lea a trait Paracelsius (1493 -1541), un mare medic si alchimist al timpului. Cercetand cu amanuntime toata stiinta oculta a vremurilor, el incepu sa vindece si bolnavi. Munca lui continua ii aduse ucenici credinciosi si admiratori destui.

Plecand de la principiul ca ierburile si mineralele au puterea de a tamadui, el ajunge la concluzia ca metalele pregatite in anumite zile si semne zodiacale si avand pe ele scrise anumite litere sau semne, pot vindeca multe boli. Iata un exemplu dintr-una din lucrarile sale:

“Pentru a-si pastra cineva vederea limpede si indelungata trebuie sa-si faca o piesa rotunda din plumb curat si dintr-un amestec de aur si argint, in momentul cand apare Luceafarul, si cand Luna intra in zodia Berbecului. Pe piesa trebuie sa se scrie semnele de mai jos. In momentul stapanirii lui Saturn, trebuie facuta alta la fel, si de arama; iar cand Luna intra in Capricorn, scrieti pe ea semnele aratate mai jos.

Lasa-le pana cand Venus intra in conjunctie cu Saturn, si lipeste-le fata in fata, acopera-le cu ceara, ca sa nu le atinga umezeala, coasa-le intr-o bucata de matase si atarna-le de gat intr-o zi de miercuri, in momentul stapaniri lui Mercur.

Talismanul acesta iti va reda vederea pierduta, si pastreaza ochilor aceeasi vedere in tot timpul vietii ca si in tinerete”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment