marți, decembrie 6, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeVindecatorul spiritual: incredibila sa putere magnetica si energiile cosmice

Vindecatorul spiritual: incredibila sa putere magnetica si energiile cosmice

Vindecatorul spiritual: incredibila sa putere magnetica si energiile cosmice

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

despre vindecarea spiritualaVindecarea suferintei cuiva prin puterea mainilor le-a parut multa vreme muritorilor de rand ca fiind un soi de miracol, manifestarea providentiala a unei interventii divine si supranaturale. Toata energia circula prin fiinta noastra. Vindecatorul constient, si mai ales cel care o face de bunavoie nu se teme de nimic si poate vindeca. Fluidul actioneaza asa cum vrea el, umple de forta si de dorinta. Vindecatorul este intotdeauna de partea vietii. Adesea, este ghidat de intuitie, care il ajuta sa evite multe obstacole.

Puterea magnetica determina la distanta logica spirituala si cea corporala. In ceea ce priveste magnetismul propriu-zis, actiunea vitala a vindecatorului este decuplata de utilizarea lucida si ordonata a fortelor primare arhetipale. In acest fel actiunea magnetismului, prin ganduri si gesturi, este insotita de incantatii si rugaciuni. Adesea, se obisnuieste transmiterea de imagini precise, in cele mai multe cazuri sub pecetea tainei. Aceste vizualizari sunt bogate in invataminte initiatice profund exacte.

Marile principii ale magnetismului nu s-au schimbat de pe vremea lui Mesmer, Puysegur sau Durville, ei reinviind Antichitatea sau epoca egipteana sau cea a atlantilor, a primilor samani si vrajitori. Energiile cosmice si telurice sunt, prin esenta, atemporale. Un practicant autentic ar trebui sa se armonizeze cu viata cosmica si energia divina. El se pune in serviciul comunitatii, al satului sau al clanului, sedentar sau nomad, in functie de loc, de situatie sau de ce trebuie sa faca. Magnetismul initiatic permite fiintei sa se ridice spre planul cosmic, sa-si infiga radacinile in profunzimile constiintei sale, si aceasta vasta imensitate care este trama universului.

Intr-un mod pragmatic, magnetismul reincarca trupul si echilibreaza energiile, linisteste spiritul si tensiunile; este o practica frecventa la vindecatorii spirituali. Actiunea sa se poate face si de la distanta. Fenomenele de telepatie sunt curente in acest caz.

Gandul vegheaza la cucerirea spatiului sacru al vindecarii magice. Cateodata, este posibil sa se produca efectul placebo. Vindecatorul traditional a luat intotdeauna in considerare importanta determinanta a autosugestiei. Fara indoiala fenomenele recunoscute de hipnoza si telepatie participa cu adevarat la procesul de vindecare. Energia specifica magnetismului curativ exista, trecand prin maini, dar si prin voce, privire si suflu.

Universul intreg este o masa informa de energie. Gandirea noastra contine lumea, esenta vitala a arhetipurilor. Ne petrecem cea mai mare parte a timpului alaturi de aceasta realitate fundamentala. Cu totii posedam tainele intelegerii samanice si stiintifice ale lumii. Samanismul si stiinta nu sunt opozabile. Ele se completeaza in mod judicios intr-o viziune cuantica a fiintei. Fara indoiala, in acest punct se deosebeste sensibilitatea instinctiva a popoarelor nomade de un rationalism propriu vietii sedentare.

Individul are in sine, in stratul cel mai profund al celulelor sale, un potential energetic si senzorial polivalent. Orice fiinta umana poate reconstrui, prin simpla forta a dorintei, paradisul de prea multa vreme pierdut si uitat al traditiei primordiale.

Un practicant autentic este in permanenta conectat la fluxul cosmic originar. Din aceasta forta fundamentala, care se afla la originea intregii vieti, se inspira vindecatorul, care este asemenea unui canal care capteaza toate undele. El redistribuie fluxul vital prin exercitiul constient al fluidelor. El echilibreaza si pune in armonie diferitele manifestari ale psihicului. El are un rol de intermediar al fortelor cosmice.

Constiinta atenta a vindecatorului pare sa-l anunte dinainte despre orice fel de obstacol si de neintelegeri. Actul insusi de-a vindeca, de a calma durerea altuia este o conectare reala cu fortele invizibilului, pentru ca tot ceea ce este divin exista vesnic, constiinta inregistrand imaginile cosmosului pentru a putea sa le redistribuie altfel in practica psihica a sensurilor.

Recurgem la cuvant, la vibratiile secrete ale cuvantului, pentru a linisti si a consola, a admonesta sau a pune in garda. Vindecatorii traditionali cunosc rolul fundamental al prevenirii. Adesea dau dovada de o veritabila intelepciune populara, de un bun-simt taranesc foarte solid inradacinat intr-o perceptie ultra- sensibila a originilor pamantesti.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments

  1. Lovendal…poate faci si un articol, despre recenta descperire,precum,ca…soarele isi schimba polii sau mai exact isi schimba polaritatea,ACUM… nu… in 10-20 ani si acest fapt va aduce schimbari in tot sistemul solar(in ce vor consta aceste schimbari,nimeni nu stie,,vom vedea).Acest fenomen este cu adevarat important, pentru planeta noastra,deoarece sintem cam aproape de soare…

  2. M-am hotarat greu sa-mi fac publice opiniile.Vazand acest articol,insa,am decis ca a venit vremea.Eu insami lucrez in acest mod si stiu ca tot ce se spune aici este intemeiat si profund adevarat.Asa este,vindecarea prin biomagnetismul mainilor pare ceva de domeniul fantasticului.De fapt este o realitate care va reprezenta,nu peste mult timp ,solutia alternativa la procedurile standard.Lumea vindecatorilor este o lume aparte si minunata.Daca se mai intereseaza cineva de ea,putem continua discutia.De retinut totusi,nu vindeca nimeni daca nu cunoaste precis si temeinic anatomia si fiziologia,chiar daca in forme neconventionale.

  3. Dumnezeu este unic.Soarele este izvorul vieţii pe Pământ.La baza tuturor lucrurilor stă un produs al informaţiei cosmice numit arbitrar energie.Energia este unică.Nu există energie pozitivă şi negativă.Acestea sunt denumiri generice pentru a înţelege mai uşor fenomenul de transfer.Energia sau forţa vitală se acumulează în corp prin anumite porţi numite chakre.Acestea permit sau nu trecerea forţei în ambele sensuri.În funcţie de direcţia imprimată turbionului exterior ele pot lăsa forţa să intre în corp sau o pot determina să iasă.Crearea şi dirijarea turbioanelor ţine de capacitatea de direcţionare a forţei vitale şi a vibraţiei.Viaţa este o rezultantă a vibraţiei la nivel cosmic.Ea urmează un program stabilit de informaţia primară a etapei corespunzătoare de dezvoltare a universului.Această informaţie nu este nici materială nici nematerială.Informaţia universală este expresia matematică a verbului divin sau a verbului –a fi- în forma sa plenară.Vibraţia este modul de transmitere a informaţiei primare .În zonele receptive la aceasta se produce fenomenul de acordare a vibraţiei şi de apariţie a stringurilor care ordonează potenţialul de exprimare(posibilităţile de manifestare).Pentru ipostaza materială,potenţialul principal de manifestare este spaţiul.Odată decodat ,acesta se autostructurează în linii de forţă dominante care determină între ele subspaţii elementare ,multidimensionale.Ordonatorul secundar imediat următor este turbionul.Acesta angajează spaţiile multidimensionale într-un proces fizic de comprimare care duce la apariţia liniilor de organizare a particulelor.Particulele subatomice se identifică separat şi se aglomerează conform afinităţilor stabilite prin programul principal.Aceasta determină apariţia potenţialelor electrice-electrostatice şi electrodinamice.Odată stabilite,potenţialele electrostatice ordonează mişcarea la nivel subatomic spre grupări identificabile-protoni,neutroni.Turbionul generator se regăseşte în mişcarea de rotaţie internă şi externă a acestora.La nivel macro-sorii şi planetele aferente reproduc exact această organizare.Galaxiile reproduc turbionul generator prin multiplicare mecanică.La nivel multidimensional ,este normal ca părţi ale substanţei de bază să nu se regăsească în încărcătura protoni-neutroni.Acestea formează elementele electrodinamice-electronii care refac la rândul lor turbionul primar în mişcarea de spin.