Home DivinatieAstrologie Venus in aspect cu celelalte planete

Venus in aspect cu celelalte planete

by admin
133 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

venushubbleultravioletVenus conjunctie cu Soarele: Da inclinatii artistice, talent muzical si poetic. Aceasta pozitie sporeste forta iubirii, iar daca aspectul are loc in casa VII, este semnul unei fericiri desavarsite in casatorie. Daca aspectul are loc in Scorpion morala entitatii are de suferit, iar daca este in Pesti duce la desfrau. Subiectul are multi prieteni si stie sa-i pastreze.

Aspectul indica un aspect fermecator, gust pentru arta, o inima afectuoasa, predispozitie pentru dragoste “la prima vedere” si casatorie timpurie, o fire blanda, amabila, cultivata. Persoana iubeste luxul, are talent pentru muzica si arta, precum si o mare atractie pentru sexul opus. Se poate realiza usor in viata, beneficiind de vointa si de o vitalitate exceptionala, precum si de noroc.

Venus conjunctie cu Luna: Aspectul indica un temperament senzual, bland, afectuos si placut, inclinatie spre lux si spre a-si ingriji aspectul exterior, caruia ii dedica mult timp. Posibilitati de succes si castig financiar, desi profesia va fi modesta. Casnicie fericita, inclinatie spre rafinament, popularitate si prietenii feminine, relatii cu femei frumoase, artiste si celebre.

Venus in sextil, trigon cu Luna: Venus este cea care arata casatoria pentru un barbat, aspectele bune ale lui Venus, planeta iubirii, sunt o buna prevestire pentru o casatorie fericita, intr-o tema masculina. Intr-o tema feminina aceste aspecte au legatura cu sanatatea, caci Luna, planeta rodniciei, guverneaza in general functiile feminine care sunt un factor insemnat pentru sanatatea femeii. De aceea aceasta se simte cu prisosinta intarita de aspectele bune ale Lunii si Venus. Aspectul indica si oratori cu imaginatie bogata. Iubirea de placeri, de arte, de muzica. Persoana este atragatoare, foarte cautata de sexul opus, datorita amabilitatii si faptului ca este simpatica. Ea tinteste spre un succes total in viata, iar aspectul ii asigura siguranta zilei de maine.

Aspectul indica o fire senzoriala, populara, talente artistice, afectivitate mare, exprimare de sine rafinata, liniste si fericire in familie, capacitate de a-si stimula partenerul. Nativul este mereu vesel si optimist, iubeste placerile si senzualitatea.

Venus in careu, opozitie cu Luna: Aspectul indica vulgaritate si senzualitate de prost-gust, lipsa de conduita morala, indolenta, neglijenta, fire cheltuitoare, capricioasa, barfitoare, provocatoare de neintelegeri si certuri cu cei din jur si cu familia. Persoana are mare nevoie de dragoste, fiind in stare sa-si daruiasca afectivitatea tuturor. Posibile tulburari digestive sau sanguine. Pierdere de reputatie, scandaluri, divort, separatie, necazuri cu sexul opus. Indica necazuri matrimoniale cand este vorba de un barbat, caci atunci femeia, reprezentanta prin Venus, va fi dezordonata si cu apucaturi desfranate, ceea ce duce la ruinarea caminului. In tema unei femei indica dezordini in functiunile organice; inclinarea spre tulburari digestive si o circulatie proasta in tema ambilor, de asemenea primejdia necazurilor cauzate de defaimare si scandal public.

Venus in conjunctie, sextil cu Mercur: Venus si Mercur nu sunt niciodata la o distanta mai mare de 76 de grade una de alta, in consecinta formeaza doar aspectele date. Aceste aspecte tind sa faca nativul vesel si vorbaret, sociabil. Dau si aptitudini pentru muzica si poezie mai ales daca sunt pe Ascendent. Este favorizata reusita ca mijlocitor in comert, caci aceste persoane sunt placute si blande, convingatoare.

Venus in sextil sau trigon cu Marte: Da persoanei un temperament aventuros, ambitios, extrem de demonstrativ, patimas pentru sporturi si placeri. Are simtul afacerilor, stie sa faca bani, dar ii risipeste fara rost, caci ii place sa faca parada. Cheltuieste fara socoteala, ceea ce il face pe nativ foarte popular printre prieteni: avand un puternic impuls erotic persoana se casatoreste foarte devreme sau in graba.

Aspectul indica o fire vesela, armonioasa, intuitie, inclinatie spre intelectualitate, arta, muzica si pictura, in special, popularitate, sociabilitate, succes la sexul opus, posibile castiguri din scris. Persoana poarta o corespondenta sentimentala importanta, avand talent literar si iubind mult placerile si arta. Trebuie sa invete sa fie mai responsabila, in special in plan afectiv.

Venus conjunctie cu Marte: Aspectul indica un aspect atragator, impuls sexual puternic, atractie spre sport si distractie, o mare incredere in sine. Nativul isi manifesta violent si patimas sentimentele, fiind tentat sa reia mereu o legatura afectiva si sa revina la o dragoste mai veche. Este imprudent si tinde sa-si imparta sentimentele intre mai multe persoane simultan. Posibile prietenii care se vor destrama din vina sa, precum si o mare doza de gelozie; pericol de intoxicare. Aceasta pozitie nu actioneaza intotdeauna in acelasi fel, ea poate fi buna sau rea in functie de imprejurari. Aspectul face ca persoana sa fie mai putin brusca, mai putin autoritara, mai binevoitoare, dar conjunctia favorizeaza firea patimasa, mai ales daca are loc in Scorpion, in casa a XII-a – ea duce spre onanism.

Venus sextil, trigon cu Marte: Aspectul indica tandrete, instinct erotic manifestat timpuriu, sexualitate excesiva, inclinatii artistice, simt al culorii, ritmului si masurii, capacitati creatoare. Persoana va avea parte de succes in societate, de o casatorie fericita, de popularitate, acordand o mare importanta vietii sentimentale. Cheltuieste foarte mult cu sexul opus, putand avea legaturi afective cu persoane de conditie joasa.

Venus careu, opozitie cu Marte: Da o fire peste masura de voluptoasa si senzuala, in stare sa se dedea la excese ca sa-si satisfaca patimile. Astfel persoana isi va ruina vitalitatea, sanatatea si organismul. Este foarte generoasa fata de sexul opus, foarte extravaganta si cheltuieste mai mult decat ii ingaduie mijloacele. Oricat de multi bani ar castiga, ea este mereu la stramtoare. Daca Marte sau Venus se afla intr-un semn de Apa persoana va avea experiente negative, dure, violente si poate ajunge chiar la manifestari animalice.

Aspectul indica o sexualitate puternica, lipsa de tact, imprudente financiare, indulgenta fata de sine insusi, dificultati in viata afectiva si in autoexprimare, tendinta spre adulter si legaturi clandestine, schimbari bruste de comportament si prea multa importanta acordata placerilor. Fire capricioasa, aroganta, impulsiva, neglijenta, extravaganta, capabila de a-si transforma iubirea in ura si de a deveni distructiva.

Venus conjunctie, sextil, trigon cu Jupiter: Este unul din cele mai bune semne de reusita si noroc. Favorizeaza acumularea de bogatii si desfatarea cu toate rasfaturile vietii. Este indiciul unei casatorii frumoase si fericite, de un inalt prestigiu social, al respectului tuturor celor cu care nativul va intra in legatura. Persoana va avea o fire glumeata, optimista, generoasa, o inima deschisa. Va fi ospitaliera in cel mai inalt grad; interesata si activa in domeniul caritabil. Va avea un spirit liberal si ingaduitor fata de opiniile altuia, chiar daca acestea se deosebesc radical de ale sale. Va indragi calatoriile, placerile si va sti sa se bucure din plin de viata. Aceste aspecte dau gust pentru muzica, mai ales daca una din planete este in Pesti.

Aspectul indica o fire sincera, politicoasa, onorabila, sociabila. Persoana poseda o imaginatie bogata si apreciaza frumosul, capacitatile intelectuale, arta, poezia, muzica; are numeroase legaturi afective, dar beneficiaza de o casnicie fericita, bogatie si noroc in viata. Are parte de securitate financiara, de relatii bune cu ceilalti, este sentimental si rafinat; poate sa obtina bani din calatorii, afaceri legate de spitale, azile etc. Poate avea mai multe casatorii.

Venus in careu sau opozitie cu Jupiter: Da aceleasi gusturi pentru lux ca si aspectele bune, dar persoana intampina greutati in a le satisface. Desi face eforturi sa para un om hotarat, se observa ca aceasta nu este decat o aparenta. Persoana nu se pricepe la afaceri si poate ajunge usor la faliment. Este posibil sa aiba mari pierderi din cauza relei credinte a altuia. Dragostea si casatoria sunt prilej de suparari, poate fi parasit inaintea casatoriei, sau tovarasul de viata este infidel si il paraseste pe furis. Are un temperament dragastos, inclinat sa-si acorde libertate, fara sa-i pese de legi sau decenta. Este necredincios in casatorie. Aceste persoane vor fi foarte ingaduitoare cu ele, iar daca aspectul este in Pesti, vor fi predispuse la bautura.

Aspectul indica o fire patimasa, libertina, infidela, gust pentru lux, necazuri cu legea. Persoana poate contracta casatorii la modul necugetat, manifestand tendinta spre excese, ingamfare, grandoare; poate avea necazuri datorita impulsivitatii si maniilor sale. Complexe de superioritate, incercand sa cumpere totul pe bani. Tentat sa-si caute partener, abuzeaza de sarm, este demonstrativ si orgolios. Predispus la inselaciune si frauda.

Venus in conjunctie cu Saturn: Aspectul indica frustrare, predispozitie pentru a fi inselat, autocenzura in exprimarea sentimentelor, amanarea manifestarii lor pana in a doua jumatate a vietii, atractie fata de persoane mai in varsta, fire geloasa, blocaje si dificultati emotionale.

Venus sextil, trigon cu Saturn: Insusirile bune ale lui Venus sunt iubire, prietenie, cele ale lui Saturn, tact, diplomatie, metoda, simtul dreptatii, amabilitate, economie. Persoana este loiala, sincera, dreapta si metodica, insusiri care asigura reusita in toate departamentele vietii. Persoanele cu acest aspect vor fi cautate ca prieteni si sfatuitori, ca persoane de incredere in orice prilej care cere cinste si iscusinta. Aceste aspecte dau gusturi simple, o moralitate fara gres, cinste, stima, sanatate si bunastare.

Aspectul indica loialitate, ratiune, calm, logica deductiva, responsabilitate, modestie, siguranta, caracter puternic, stapanire a instinctelor si a senzualitatii. Nativul este econom, prevazator, are gusturi rafinate, abilitate in afaceri, stiind sa traga foloase din orice. Posibila casatorie cu o persoana mai in varsta, care are o pozitie inalta pe scara sociala. Sentimente constante, fidelitate, batranete fericita, maturitate in manifestari inca de la o varsta frageda.

Venus in careu, opozitie cu Saturn: Aspectul indica energie mentala consumata in relatii sexuale, goana dupa placeri, dificultati in relatiile cu femeile si cu persoane mai in varsta, inclinatie spre gelozie, inhibitie, instrainare, dificultati emotionale, deseori celibat. Fire schimbatoare, posomorata, sireata; sexualitate agresiva, purtari indecente, obiceiuri depravate. Eelurile afective nu sunt realizabile; infidelitate si adulter. Tulburarile care se ivesc apar in general din relatia persoanei cu sexul opus. Acest aspect il face pe nativ ascuns, viclean ca sa-si poata satisface poftele – adesea intr-un mod neobisnuit – si indeamna spre dorinte perverse fata de persoane cu mult mai tinere. Intr-un menaj, persoana este stapanita de demonul geloziei si face o viata de neindurat tovarasului de viata datorita firii sale banuitoare. Aceste aspecte inclina spre avaritie, meschinarie in ceea ce priveste banul. In tinerete, nativul trebuie sa se fereasca de a avea contacte cu persoane mai varstnice, care vor fi pornite sa-i exploateze increderea. Mai tarziu, el insusi va tinde sa se foloseasca de tineri.

Venus conjunctie cu Uranus: Aspectul indica vederi inaintate in plan afectiv, idei originale despre arta si sentimente, fire dramatica, voluntara, romantica, independenta, iubitoare de libertate. Inclinatie spre studiu, spre ocultism, metafizica. Nativul este expert in muzica, rafinat, avand multe cunostinte si prieteni, beneficiind de un puternic magnetism personal, care atrage in mod deosebit sexul opus.

Venus sextil sau trigon cu Uranus: Aspectul indica popularitate, inventivitate, simt artistic, noroc in speculatii financiare. Persoana traieste schimbari benefice, este dornica de libertate si aventuri romantice. Posibila iubire in afara casatoriei, talent creator in muzica si cinema, manifestari bruste ale sentimentelor. Beneficiaza de multe sanse, pe care le fructifica si cu ajutorul celor apropiati. Aspectul da o inteligenta vioaie, o percepere intuitiva foarte vie si un magnetism puternic, mai ales asupra sexului opus. Aceasta pozitie atrage numerosi prieteni care vor fi utili si influenti. Inspira iubirea pentru arte, muzica, indica o casatorie fericita contractata adesea in prima tinerete sau repede incheiata. Uneori ea harazeste persoanei o iubire platonica.

Venus careu, opozitie cu Uranus: Aspectul indica asocieri neobisnuite, relatii afective neobisnuite, idealism, hipersensibilitate. Cel in cauza este influentabil, fascinat de sexul opus, are probleme emotionale, precum si pierderi neasteptate datorate speculatiilor. Posibilitate de divort, necazuri cauzate de prieteni, inconstanta afectiva. Succes in moda, excentricitate. Posibile despatiri neasteptate, rupturi de logodna. Tendinta spre refulare si vicii. Aduce necazuri intre cele doua sexe, unire timpurie, nesocotinta, divort, scandal public, ca urmare a unor relatii clandestine sau alte nereguli. Pierderea de prieteni, de prestigiu, exil departe de camin, familie; pierderi de bani ca urmare a unor intamplari neasteptate, neprevazute. Ele indica o lipsa generala de echilibru, o persoana excentrica.

Venus conjunctie cu Neptun: Aspectul indica inspiratie in domenii artistice, muzicalitate excelenta, intuitie, predispozitie pentru a fi inselat in dragoste, tendinta de a idealiza o relatie afectiva si de a o trai mai mult la nivel imaginativ, decat real. Nativul este foarte sensibil, tinde sa se autoamageasca, priveste viata in mod idealist.

Venus in sextil, trigon cu Neptun: Aspectul indica inspiratie artistica, rafinament, o fire susceptibila; numeroase afaceri sentimentale, atractie pentru aventura. Persoana beneficiaza de calitati psihice deosebite, popularitate, romantism si sentimentalism. Iubeste natura; fire emotionala si influentabila, putand avea mai multe casatorii. Deosebit talent muzical. Aspectul indica pe muzicianul inspirat, da o imaginatie creatoare si de o profunda emotie, puritate care duce uneori la o fire platonica, la camaraderie la modul cel mai estetic.

Venus careu, opozitie cu Neptun: Il expune pe subiect la suparari, pierderi, griji provenind in special de la sot sau de la o persoana careia i s-a acordat ineredere. Persoana ar trebui sa evite tot ceea ce constituie un element de speculatie, caci altfel va avea mari pierderi.

Aspectul indica o fire schimbatoare, influentabila, capabila sa cada in robia simturilor, dezamagiri in dragoste, inselaciune din partea prietenilor, pierderi financiare datorate lipsei de realism, pericol de scandal si pierderea reputatiei, infidelitate. Nativul isi intalneste idealul in dragoste, dar nu-I pastreaza; tradare in sentimente. Are vise contradictorii si traieste intens dramele emotionale. Lipsa de afectiune, scandal in familie, deceptie din partea femeilor; indulgenta fata de sine insusi.

Venus conjunctie cu Pluto: Aspectul indica multe legaturi sentimentale, o fire hipersenzitiva, foarte usor de ranit, posesivitate si gelozie, tendinte spre fanatism. Forta creatoare mare, care poate canaliza energia subtila in creatie artistica. Rafinament erotic, tendinta de a trece de la o mare iubire la o alta mare iubire, avere obtinuta prin arta. Genul pretentios si perfectionist, care, cautand ceva mai bun, pierde si ceea ce are.

Venus in sextil sau trigon cu Pluto: Aspectul indica mediumnitate, ingeniozitate, perceptii subtile dezvoltate, capacitati creatoare, excelent simt al culorii si formei, capacitate de a reusi, de a sti sa-si utilizeze abilitatea si sa se concentreze cu tenacitate. Romatism, erotism puternic, tentatie de a amesteca fatalismul in sentimente. Este un aspect caracteristic marilor oameni de arta, generand succes si popularitate, precum si ingaduinta pentru manifestarile excesiv de erotice si afective.

Venus in careu sau opozitie cu Pluto: Aspectul indica imoralitate, o fire sensibila, irascibila, usor de ranit, dificultati in relatii afective. Nativul este dur, aspru, violent, crud, beneficiind de schimbari romantice in viata. Are tendinte sadice; posibila moarte a partenerului. Predispozitie pentru viol sau abuz sexual, fatalitatea opunandu-se manifestarii libere si normale a afectivitatii.

Uranus in conjunctie cu Venus: Sensul bun sau rau al aspectului se deduce din configuratia generala a temei. De exemplu, daca Venus este rau aspectat, conjunctia are insusirile rele date de cele doua planete, daca este bine aspectata, Uranus va lasa sa iasa la iveala partea cea mai nobila a firii sale.

Aspectul indica idei neobisnuite si originale despre arta si dragoste, o fire voluntara, dramatica, romantica; independenta si farmec personal. Individul este inclinat spre studiu, avand posibile talente muzicale si un gust rafinat in arta. Este idealist in probleme sentimentale si uneori devine brutal. Este genul de om care provoaca actiuni fulgeratoare, fara sa se gandeasca Ia urmari si consecinte. Se bucura de popularitate si de un magnetism care ii aduce succes in relatiile sentimentale.

Uranus sextil, trigon cu Venus: Aspectul da o inteligenta vioaie, o percepere intuitiva foarte vie si un magnetism puternic, mai ales asupra sexului opus. Aceasta pozitie atrage numerosi prieteni care vor fi utili si influenti. Inspira iubirea pentru arte, muzica, indica o casatorie fericita contractata adesea in prima tinerete sau repede incheiata. Uneori ea harazeste persoanei o iubire platonica.

Aspectul indica popularitate, calitati artistice, atractie pentru speculatii, castiguri financiare. Nativul traieste schimbari cu efect benefic, tanjind dupa libertate si dupa aventuri romantice; are talent in literatura. Sentimentele si le manifesta rapid, uneori si in afara casatoriei. Are talent creator in cinema si teatru, fiind o fire patimasa si demonstrativa. Va avea castiguri si va beneficia de succes si popularitate. Poate avea si mari talente muzicale.

Uranus in careu, opozitie cu Venus: Aduce necazuri intre cele doua sexe, unire timpurie, nesocotinta, divort, scandal public, ca urmare a unor relatii clandestine sau alte nereguli. Pierderea de prieteni, de prestigiu, exil departe de camin, familie; pierderi de bani ca urmare a unor intamplari neasteptate, neprevazute. Ele indica o lipsa generala de echilibru, o persoana excentrica.

Aspectul indica o fire influentabila, sensibila la farmecele sexului opus; posibile neplaceri si pierderi datorate speculatiilor, necazuri in dragoste, posibil divort, inconstanta in sentimente. Persoana are reactii explozive in starile dificile, are dificultati emotionale, fiind inclinata spre refulare si frustrari. Poate avea succes in profesie si dezastru in viata intima.

Mercur in conjunctie sau sextil cu Venus: Venus si Mercur nu sunt niciodata la o distanta mai mare de 76 de grade una de alta, in consecinta formeaza doar aspectele date. Aceste aspecte tind sa faca nativul vesel, vorbaret si sociabil. Dau si aptitudini pentru muzica si poezie mai ales daca sunt pe Ascendent. Este favorizata reusita in comert, caci aceste persoane sunt placute si blande, convingatoare. Aspectul indica mari capacitati de exprimare, abilitate in comunicare, maniere alese, o fire iubitoare de frumos, arta si placere. Persoana este intuitiva si inspirata, putand avea talente artistice. Ar trebui sa reflecteze mai mult asupra responsabilitatilor sale. Beneficiaza de un mare succes la sexul opus.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

2 comments

Cati 20 martie 2013 - 22:32

Venus sextil Nodul Nord
Venus conjunct Ceres
Ce inseamna?
Sunt zodia sagetator cu ascendent in sagetator.
Multumesc anticipat

Cati 20 martie 2013 - 22:35

cu Venus in 27 Capricorn 36’49”

Leave a Comment