Venus in case

0
24

venus-3Casa I: Prevesteste o copilarie fericita, da nativului un caracter placut, porniri sociale si serviabile, ceea ce il face iubit de toti. Aspectul indica dragoste pentru muzica, arta si frumos. Pozitia poate fi considerata fericita, caci face persoana atragatoare pentru toti cei ce vin in contact cu ea, ceea ce ii asigura o reusita totala in viata. Aspectul indica bunatate, optimism, tandrele, un deosebit simt al frumosului si al armoniei; sanatate buna, viata lunga, iubiri pasagere. Este o persoana de incredere, norocoasa, plina de tandrete, cu mult sex-appeal, atrasa de muzica, arta, teatru. Posibil sa se casatoreasca devreme. Are tendinte spre egocentrism. Este foarte sensibila la tot ceea ce se intampla in jur, are maniere seducatoare si o veselie permanenta.

Casa II: Aspect bun din punct de vedere al sanatatii. Aspectul indica reusita financiara. Persoana poate fi risipitoare, cheltuitoare, consuma mai mult decat castiga. Banii sunt cheltuiti fara socoteala pe toalete, bijuterii, podoabe pentru ea insasi, daca este femeie; pentru dragoste daca este barbat. In aceasta pozitie, Venus prevesteste reusita si bogatii in viata in domeniile guvernate de Venus: bijuterii, stofe, muzica, etc. Pozitia are un efect binefacator asupra spiritului persoanei.

Aspectul indica talente artistice deosebite, sansa si noroc in afaceri, prieteni de conditie buna, predispozitie spre cheltuieli exagerate, o fire excesiv de generoasa si liberala. Nativul poate obtine venituri din activitati de turism sau prestari servicii (hoteluri, restaurante, bijuterii, case de moda). Iubeste mult banii, ii obline usor si ii cheltuieste repede, fiind ahtiat dupa distractii si placeri.

Casa III: Persoana este vesela si pornita sa vada totul in roz. Iubeste muzica, arta, literatura, tot ceea ce inseamna rafinament. Are o mare usurinta de exprimare, fie verbal, fie in scris, foarte clar. Iubeste calatoriile si se va bucura din plin de ele. Se intelege bine cu fratii, surorile, vecinii, prietenii.

Aspectul indica talente literare, inclinatie spre calatorii de placere, relatii bune cu familia si prietenii, educatie aleasa. Persoana pune mult suflet in tot ceea ce face. Are un caracter fermecator, o exprimare aleasa si diplomatica, fiind sclipitor in relaitiile cu publicul, un orator cu inteligenta si farmec in expunere.

Casa IV: Persoana poate primi mosteniri, iar daca poseda imobile, ele ii vor aduce castiguri mari. Persoana este foarte iubitoare, din aceasta rezultand evenimente sentimentale care isi vor urma cursul fara prea multe divergenie. Relatia va fi incununata prin copii placuti si iubitori. Este o pozitie fericita pentru cei care lucreaza in educatie, care se ocupa cu publicatii literare, in legatura cu stocuri de diverse naturi.

Aspectul indica inclinatie spre decoratia de apartamente, colectionarea de obiecte utile si inutile, o stare de belsug stabil, viata lunga si fericita mai ales spre sfarsitul ei, cand exista sansa de onoruri si faima.

Casa V: Aspectul indica o fire afectuoasa, amabila, sensibila si vesela, avand mare atractie spre bucuriile vietii. Cel in cauza poate obtine castiguri din domenii artistice. Posibile iubiri precoce si deziluzii in dragoste. Atractie spre jocuri, spre placere si sex, spre teatru si muzica. Copiii sai vor avea talent pentru muzica si arta. Isi poate ruina sanatatea din cauza placerii excesive.

Casa VI: Daca persoana este patron, este iubita de subalterni, daca este subaltern este iubita de patronii sai si de asociati. Aspectul indica o fire absorbita de munca sa, care ii provoaca o reala placere. Are tendinta de a iubi persoane care ii sunt inferioare social. Nativul are de obicei o sanatate buna, este foarte amabil, lucreaza bine in echipa, fiind serviabil cu colegii, iubeste animalele. Inclinatie spre o activitate in domeniul artistic, poetic.

Aspectul indica o fire absorbita de munca sa, care ii provoaca o reala placere, precum si tendinta de a iubi persoane care ii sunt inferioare social. Nativul are de obicei o sanatate buna, este foarte amabil, lucreaza bine in echipa, fiind serviabil cu colegii, iubeste animalele. Inclinatie spre o activitate in domeniul artistic, poetic.

Casa VII: Aduce fericire conjugala, indica o casatorie timpurie si prosperitate dupa producerea acestui eveniment. Persoana va participa cu succes in afaceri. Orice litigiu va fi incheiat prin buna intelegere. Este o pozitie favorabila actorilor, cantaretilor, tuturor celor care vorbesc in public, caci vor avea o primire simpatica si binevoitoare din partea publicului. Aceasta configuratie afecteaza sanatatea, duce la vindecari lente ale bolilor.

Aspectul indica o casatorie reusita, asociati corecti si harnici, multe relatii amicale cu diverse cunostinte, situatia materiala imbunatatindu-se in mod constant si sigur. Posibil succes social si financiar, mai ales dupa casatorie. Persoana beneficiaza de un partener frumos si bogat si se va dedica in general familiei, iubind armonia si linistea. Are atractii pentru prietenii intelectuale; inclinatie spre estetism.

Casa VIII: Aduce foloase dupa casatorie, prin asociatie sau prin legate daca astrul este bine aspectat; daca nu, pozitia provoaca pierderi banesti si dezamagiri in dragoste, o casatorie ciudata, necazuri de ordin legal in legatura cu un testament.

Aspectul indica o mostenire venita de la partener. Prevesteste o moarte linistita si usoara, la o varsta inaintata. Persoana are un puternic impuls erotic; ar trebui sa invete mai multe despre sensurile ascunse ale vietii.

Casa IX: Este o pozitie foarte prielnica. Daca astrul este bine aspectat, da un caracter binevoitor si simpatic, indatoritor. Datorita acestor insusiri persoana capata stima tuturor si este cautata, mai ales pentru opere filantropice sau legate de biserica. Aceasta pozitie dezvolta si latura evlavioasa a firii umane. Aceasta pozitie da dragoste pentru muzica, arta dramatica, arta in general si tot ceea ce poate avea o inraurire asupra inaltarii sufletului. Ori de cate ori se va deplasa, fie de placere, fie pentru afaceri, calatoria sa va fi placuta in toate privintele. Daca Venus este aspectat negativ, dorintele bune ale persoanei vor intampina multe greutati, de netrecut.

Aspectul indica un spirit artistic, filozofic si religios, rafinat, care apreciaza tot ce se refera la cultura si arta. Nativul are o fire sincera, este intuitiv, atras spre estetism, idealism, fiind un generos. Posibila casatorie cu partener din strainatate, ceea ce ii va aduce avantaje materiale si intelectuale. Iubeste calatoriile; are o prezenta agreabila si o minte rafinata si cultivata.

Casa X: Daca planeta este aspectata pozitiv este un semn de prosperitate generala. Persoana este foarte cautata mai ales de persoanele de sex opus si se va ridica pe scara sociala prin casatorie. Persoana este foarte iscusita in a evita toate grijile existentei. Norocul care ii va surade ii va sustine optimismul pentru orice. Aspectul indica succes in cariera, castiguri financiare, onoruri, glorie, necazuri sau ajutor din partea femeilor, succes in activitati puse in slujba servirii celorlalti. Fire ambitioasa, diplomat, apreciat de superiori, popularitate mare, talente artistice. Cand Venus este rau aspectata, persoana este privita rau de cei din jur, orice ar face va intampina un cerc inchis si batjocoriri. O casatorie grabita si nesocotita o va cufunda si mai mult in dispretul celorlalti.

Casa XI: Bine aspectata ii aduce persoanei multi prieteni dornici sa o ajute la implinirea dorintelor si sperantelor ei. Aceasta depinde de semnul unde este planeta si de aspectele ei. Daca Venus este in Berbec sau Scorpion, in sextil cu Luna sau Mercur, ea genereaza o influenta mai slaba decat daca s-ar gasi in Taur sau Balanta si in trigon cu Soarele sau Jupiter. In primul caz prietenii atrasi vor avea bunavointa de a ajuta persoana, dar nu vor fi in stare, in al doilea caz ei vor exercita o puternica influenta si vor face minuni.

Aspectul indica maniere atragatoare si seducatoare, care ii aduc multi prieteni, precum si succes in afaceri artistice si muzicale. Individ inclinat spre grupuri si asociatii; are multi prieteni importanti, de pe urma carora va beneficia de avantaje. Popularitate gratie femeilor. Daca Venus are aspecte negative, prietenii se vor folosi de persoana, o vor exploata, apoi o vor parasi.

Casa XII: Bine aspectata aduce avantaje in domeniile acestei case: loc de munca in inchisori, spitale, institutii de caritate, laboratoare, sau alte ocupatii retrase, fara legatura cu publicul. Persoana studiaza si practica in domeniul stiintelor oculte. Ea are inclinare spre o dragoste trainica, clandestina, care va dainui fara piedici, daca Venus este bine aspectata. Aspectul indica o fire miloasa, ocupatie obscura, casatorie sub rangul sau social, precum si iubiri clandestine. Persoana poate face comert cu sentimentele si placerea; pericol de boli contagioase, scandaluri sentimentale, care ii afecteaza reputatia. Probe cauzate de relatiile sentimentale, persoana fiind influentabila si usor de manipulat. Este romantica, singuratica, iubeste animalele si linistea, are o aura de mister. Poate f victima unor intrigi si manipulari ale femeilor. Daca Venus este rau aspectata, sau slaba prin semnul in care se afla, vor aparea necazuri: gelozie, divort, scandal, nasteri cu probleme.