luni, octombrie 3, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeCum sa scapam de vampirii energetici fizici si non-fizici - care ne...

Cum sa scapam de vampirii energetici fizici si non-fizici – care ne „sug” energia

Cum sa scapam de vampirii energetici fizici si non-fizici – care ne „sug” energia

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Cand ne gandim la vampiri, ne gandim, de obicei, la acele creaturi legendare care sug sangele oamenilor, dar tipul de vampir despre care vorbim in acest articol este asociat cu energia din jurul nostru.

Vampirii energetici sunt cei care sug energia de la cei din jurul lor. Cand se intampla acest lucru, de obicei, aveti parte de un „atac psihic”. Exista doua tipuri principale de „vampiri energetici”: fizici si non-fizici.

Vampirii energetici fizici – Unii oameni nu pot sa traiasca in aceasta viata fara a lua energie de la cei din jurul lor, indiferent daca ii cunosc sau nu. Ei au adesea probleme emotionale sau mentale, care ii fac sa se alimenteze cu energia altora. O parte energetica din interiorul acestor vampiri energetici fizici se ataseaza de voi. Acestia ar putea fi orice persoana din viata voastra: un coleg de munca, un prieten, un membru al familiei.

Vampiri energetici non-fizici – Acesti vampiri sunt adesea nedetectati si intra cu usurinta in viata noastra. Ei sunt oportunisti care se vor atasa la „sifoanele energetice” pe care alti oameni le folosesc. Ei lovesc cel mai tare atunci cand aveti parte de traume, rani, dependente si frici extreme.

Daca credeti ca ati putea fi victima unui vampir energetic, trebuie sa faceti urmatoarele actiuni (pentru a nu va mai fi absorbita energia):

1. Nu mai vorbiti cu oamenii care vorbesc si nu asculta. Persoanele care va lasa sa va simtiti obosite dupa ce vorbiti cu ele la telefon sau fata in fata, ar trebui sa fie in afara vietii voastre.

2. Nu permiteti oamenilor sa va faca sa va simtiti vinovati de faptul ca nu ati indeplinit asteptarile lor. Doar fiti voi insiva.

3. Nu mai permiteti altora sa va controleze. Facand lucrurile pe care altii le doresc, chiar si atunci cand nu doriti, nu este in regula. Niciodata nu ar trebui sa lasati oamenii sa va manipuleze.

4. Nu mai faceti dragoste cu cine nu-l iubiti. Ar trebui sa faceti dragoste doar cu persoanele pe care le iubiti cu adevarat, si nu care va folosesc.

5. Nu mai stati in relatii toxice, doar pentru ca sunt familiarizati.

6. Nu mai stati in situatii abuzive.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.