Proiectul secret Phoenix: energia orgonica, radiosondele si manipularea vremii

Social Media

In acest articol vom vorbi de legatura dintre cercetarile dr. Wilhelm Reich cu privire la energia orgonica si proiectul Phoenix al Armatei Americane. Este vorba de traducerea unor fragmente din cartea „Matrix III: Manipularea psiho-sociala, chimica, biologica si electronica a constiintei umane” de Valdamar Valerian, aparuta in anul 1992.

Proiectul Phoenix

Asadar, ce reprezinta proiectul Phoenix? Acesta isi are originea in proiectul Philadephia, dezvoltat de Marina Americana in anii 1930-1940, intr-o incercare de a face navele invizibile. Proiectul Philadelphia a fost, in acelasi timp, si un mare succes (s-a reusit teleportarea unei nave in hiperspatiu), dar si un mare esec (intrucat au fost mari probleme cu echipajul de la bordul navei). La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, proiectul Philadelphia a fost abandonat, dar a fost reactivat in anul 1947, sub numele de proiectul Phoenix, la Laboratoarele Nationale din Brookhaven, sub coordonarea celebrului matematician si informatician dr. John von Neumann.

Radiosonda – un dispozitiv creat de dr. Wilhelm Reich

Prin proiectul Phoenix au fost realizate niste mecanisme electronice, denumite „radiosonde”. Dar ce reprezinta aceste dispozitive? Radiosonda este o cutie alba, de dimensiuni reduse, atasata unui balon si trimisa in atmosfera. Oficial, despre acest dispozitiv s-a spus ca este utilizat in strangerea de informatii privind starea vremii; dar adevarul ne-a fost ascuns. Radiosonda a folosit un tip neobisnuit de modulare a pulsului. In cele mai multe cazuri, s-a utilizat un oscilator de unde continue, care a fost foarte eficient in a converti energia electrica in energie eterica. Ceea ce foarte putini oameni stiu e faptul ca acest dispozitiv a fost creat de Wilhelm Reich, cel care a descoperit energia orgonica. Citeste mai multe despre dr. Wilhelm Reich in acest articol: http://www.almeea.ro/energia-orgonica-a-dr-wilhelm-reich-aprobata-de-einstein-dar-respinsa-de-industria-farmaceutica-mondiala/

Dispozitivul lui Reich putea reduce intensitatea unei furtuni

In anul 1947, dr. Wilhelm Reich a inmanat guvernului american un dispozitiv de control al vremii, ce avea rolul de a distruge energia orgonica mortala (EOM). EOM-ul nu reprezinta nu reprezinta altceva decat energia orgonica ce intra in contact cu o sursa radioactiva inchisa. Energia orgonica este una pozitiva, dar, cand intra in contact cu o sursa radioactiva, isi schimba calitatile, amenintand chiar si viata. EOM-ul se mai produce, de asemenea, in atmosfera, si prin alte procese. Reich credea ca dispozitivul de control al vremii pe care l-a inventat putea descreste cantitatea de EOM din atmosfera, si astfel furtunile n-ar mai fi atat de violente. Si, intr-adevar, experimentele au demonstrat ca dispozitivul lui Reich putea reduce intensitatea unei furtuni.

Oficialii guvernamentali si militari au fost convinsi de eficacitatea dispozitivului, asa ca au inceput o alta faza a proiectului Phoenix, proiectand aceste radiosonde ce au fost lansate intr-un numar foarte mare (circa 200-500 pe zi). Raza lor de actiune era destul de mare, de aproximativ 150 de kilometri.

Aceste radiosonde la inceput au folosit frecventa de 403 MHz, iar mai tarziu cea de 1680 MHz. Dr. Reich le-a construit astfel incat ele contineau senzori de aur si de argint in ele. De fapt, radiosonda avea incorporata o farfurie de plastic (ce continea o combinatie neobisnuita de elemente chimice), cu o margine de argint si linii conductive de-a lungul acestei farfurii. Asa cum spuneam mai sus, tot dispozitivul distrugea EOM-ul si elibera energia orgonica pozitiva.

Efectul distructiv al radarului SAGE

Guvernul american n-a putut face public incredibilele descoperiri in privinta manipularii vremii. Oficialii militari s-au gandit ca daca ar combina rezultatele obtinute de dispozitivul-minune al dr. Reich cu reusita invizibilitatii din experimentul Philadelphia ar putea crea un proiect prin care sa fie capabili in a influenta si manipula mintile adversarilor. Si astfel, intre 1969 si 1979 a inceput stadiul II al proiectului Phoenix, in care s-a construit un radar SAGE ce era capabil a emite energie de cel putin 1 GW, energie cu ajutorul careia se putea distruge de la distanta functiile creierului uman sau crea deteriorari neurologice definitive!

Este incredibil cum oficialii americani s-au folosit de o inventie benefica a dr. Reich (ce dorea sa ajute omenirea) pentru a crea o arma distrugatoare, impotriva omenirii.

Vreti sa va protejati de energiile negative? Sa eliminati toxinele si radiatiile din aer? Sa aveti un somn linistit? Sa raspanditi in jur energie pozitiva? Va invitam sa comandati si sa purtati ORGONII ALMEEA.

Create pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, orgonii Almeea contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect. Mai jos se gasesc aceste minunate pandantive pe care le puteti comanda:Social Media

3 Comments

  1. Detaliile acestui experiment seamana foarte mult cu tehnologia HARP.La aceasta tehnologie sint acuzate aceleasi reactii asupra oamenilor. Se bazeaza tot pe unde radio , functioneaza tot pe anumite frecvente . In plus , cu ajutorul acestor unde , se provoca cutremure , se pot chema sau indeparta norii , etc…Deci , HARP = experimentul Pheonix = experimentul Phili …Foarte tare .Mai ramine sa aflam daca nu cumva si acceleratorul de particule face parte din proiectul Pheonix . Daca face parte , inseamna ca de la Geneva se fac salturi in timp… :)))))))))))))) Ar fii absurd?

  2. Energia orgonica negativa se acumuleaza (formeaza) in atmosfera terestra datorita negativitatii si tendintelor autodistructive prezente in mintea si psihicul uman. Energia orgonica este de fapt „energia” orgasmica, in special cea feminina. Cu cat femeile au mai multe orgasme, cu atat energia orgonica devine pozitiva, adica benefica, iar cea negativa se disperseaza (isi schimba polaritatea). Energia orgonica este prezenta peste tot insa rezonam cu ea numai atunci cand suntem intr-o stare de iubire atotcuprinzatoare

Leave a Reply