marți, octombrie 4, 2022
AcasăSpiritualitate practicaAlimente naturisteCum sa ne crestem "magnetismul nostru spiritual": din secretele unei diete

Cum sa ne crestem „magnetismul nostru spiritual”: din secretele unei diete

Cum sa ne crestem „magnetismul nostru spiritual”: din secretele unei diete

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Mancarea este foarte importanta pentru evolutia noastra spirituala, dintr-un motiv foarte simplu: toate celulele, inclusiv cele din alimentele pe care le consumam, au inteligenta latenta si ne pot influenta mintea si celulele creierului.

Alimentele naturale precum fructele crude, legumele si nucile au un efect armonios si de intarire asupra mintii si permit energiei vietii sa curga nestingherite prin corp. Carnea, care retine vibratiile durerii, fricii si maniei animalului sacrificat, precum si alimentele denaturate nu sunt corespunzatoare pentru echilibrul mintii, aceasta neputand directiona energia vietii pentru a vindeca orice parte a corpului.

O dieta magnetica produce magnetism spiritual

Pentru a avea magnetism, trebuie sa ne mentinem corpul liber de otravuri. Daca corpul nostru este plin de otravuri, nu mai avem parte de energia de care avem nevoie pentru eliberarea spirituala. Daca suntem curati in interior, atunci toata energia poate fi afisata prin ochii nostri, prin chipul nostru si prin corpul nostru.

Trebuie sa fim atenti la dieta. Alimentele crude produc magnetism. Nuca de cocos produce mult magnetism. Sfecla, spanacul si salata verde sunt pline de vitalitate si va ofera magnetism.

Prea multa carne va face sa va pierdeti magnetismul, deoarece magnetismul animal va modifica magnetismul spiritual. Carnea ne determina sa ne concentram prea mult pe planul fizic. Daca mancam putina carne, nu este deloc rau, dar daca o consumam zilnic, atunci acest lucru ne va distruge calitatile magnetice.

Prea mult amidon si proteine ​​retin otravurile in organism. Dar, consumul de fructe si legume ne poate ajuta sa dezvoltam magnetismul. Fructele sunt chiar mai magnetizate decat legumele – sunt pline de soare si energie vitala.

Mancatul in exces este rau. Postul este foarte bun, deoarece ofera stomacului odihna.

In concluzie, nu trebuie doar sa avem credinta in Dumnezeu si atat; putem avea credinta in Dumnezeu, insa sa tinem cont si de legile dietei.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.