O lege divina foarte importanta in acest Univers: legea vibratiei! Atentie la ceea ce gandim!

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Legea vibratiei este una din legile divine din acest Univers; ea ne invata ca totul in Univers se afla intr-o continua miscare, avand vibratie proprie.

Intregul Univers este alcatuit din corpuri formate din energie in miscare mai rapida sau mai lenta. Trupurile noastre, aerul pe care il respiram, plantele, animalele, obiectele din jurul nostru – totul este energie in miscare. Materia solida este energie care vibreaza in ritm foarte lent si cu frecventa joasa, in vreme ce aerul are o vibratie foarte rapida si cu frecventa inalta. Pe masura ce corpurile sunt mai “elevate”, in sensul in care sunt insufletite de Sfantul Duh, ele vibreaza mai inalt. Gandurile, vorbele si faptele noastre reprezinta tot energie in miscare. Iar vibratia unui suflet poate creste pe masura faptelor bune pe care acesta le face, pe masura ce iarta, iubeste si gandeste pozitiv.

Vibratia actiunilor intreprinse de noi genereaza faptele noastre bune (cand vibratia este inalta) si rele (cand vibratia este scazuta). Daca vrem sa ne schimbam modul de a gandi, putem doar sa transformam modul de gandire intr-unul nou, de dorit cu o vibratie cat mai inalta. In momentul in care un suflet evolueaza, creste si vibratia emisa de acel suflet.

Vibratia de 100% este cea reper, a Mantuitorului intrupat pe Pamant. De la 80% in sus, sunt cei care au fost si sunt considerati sfinti.

Vibratia este destul de stabila si ne arata gradul de evolutie spirituala a unui suflet. Daca vibratia noastra este mai scazuta decat cea a Terrei, inseamna ca suntem predispusi la actiuni care ne genereaza suferinta, pentru ca scadem media de vibratie a planetei. Ideal este sa facem eforturi sa crestem permanent vibratia, pentru a ajunge la o viata armonioasa si fericita. Pe masura ce gandim mai frumos, vorbim mai bland si intelept si facem mai multe fapte bune, crescandu-ne vibratia, creste si protectia divina asupra noastra, independent de vointa noastra.

Orice actiune pe care am facut-o sau o vom initia vreodata are la baza gandul, una dintre cele mai inalte si mai puternice forme de energie. Fiecare gand produce o vibratie, care calatoreste prin Univers si incepe sa prinda forma. Daca gandim rau, suntem responsabili de propagarea in Univers a energiilor negative; daca gandim bine, sustinem energiile pozitive, antrenand o rasplata pe masura energiilor trimise. Practic noi aducem in realitatea noastra ceea ce gandim mai des: daca ne preocupa ganduri legate de boala, mai tarziu ne vom imbolnavi, daca ne gandim mai des la evolutie spirituala, vor aparea caile care ne vor face sa crestem. Daca ne gandim mai des la cum sa castigam bani (nu la lipsa banilor, ci la cum sa-i inmultim) insa avand intentii bune, care sa nu fie nocive pentru cei din jur, vom aduce in existentele noastre un trai mai imbelsugat. Atentie la ceea ce gandim, pentru ca gandurile ne vor contura realitatea!


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply