Unde se afla Imparatia Cerurilor?

Social Media

paradis2Spiritualitatea autentica plaseaza „Imparatia Cerurilor” holografic, peste tot, in fiecare fiinta vie ca „scanteie divina”. Spiritualitatea falsa plaseaza „Imparatia Cerurilor” in afara fiintei umane intr-un Cer aflat in exterior dintr-un motiv simplu: pentru ca unii dintre semenii nostrii sa se erijeze in mediatori, in mijlocitori, pentru a exista ca institutie, care colonizeaza constiintele si le subjuga.

Sa nu uitam ce afirma unul din evanghelisti chiar în Noul Testament: „Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru” (Luca 17:20-25). Iisus a afirmat ca: „Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: „Uite-o acolo!” Caci iata că Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru” (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)]. Isaac din Siria stia acelasi lucru: „Incearca sa intri in tezaurul tau si vei gasi tezaurul Cerului; Celui ce se cunoaste pe sine toate lucrurile ii sunt date. Fiindca a te cunoaste pe tine insuti reprezinta implinirea tuturor lucrurilor”.

Lao Tzu, un mistic chinez foarte cunoscut spune: „Cel ce cunoaste lumea din afara are cunoastere; Cel ce se cunoaste pe sine este Iluminat” si „Fara să treci pragul usii, se poate cunoaste intreg universul; Fara sa privesti pe fereastra, se poate vedea Calea Cerului (poti descoperi principiile ce guvernează toate lucrurile)”.

In final, iata o frumoasa povestire zen despre cele afirmate mai sus. Daiju l-a vizitat pe maestrul zen Baso in China. Baso l-a intrebat: „Ce cauti tu?” „Iluminarea” a raspuns Daiju. „Tu ai propria ta camera a tezaurului. De ce cauti in afara?”, l-a intrebat Baso. Daiju s-a interesat: „Dar unde este camera tezaurului?” Baso a raspuns: „Ceea ce cauti este chiar camera tezaurului (ce se afla inlauntrul tau).” Daiju s-a luminat! De atunci a inceput sa-si indemne prietenii: „Deschideti-va propria camera a tezaurului si folositi-va de acele comori.”


Social Media

10 Comments

 1. Anonimule imparatia lui Dumnezeu este in orice finta chiar si-n cele necredincioase pentru-ca este pusa acolo de la nastere.Daca nu ar fi acolo cum crezi ca o pot descoperii cei care incep sa caute?
  Nu poti descoperii ceva ce nu exista,si apoi Dl.Iisus a spus ca ea este in oameni nu in credinciosi

 2. Aveti dreptate spunand ca Dumnezeu trebuie cautat in sufletul fiecaruia dintre noi.Dar voi va referiti la oamenii din intraga lume?Si atunci ce facem cu cei de alta religie?Ii cosideram pagani si incercam sa ii convertim la crestinism,mai pornim un „reazboi sfant”?Eu zic ca cel mai bine este sa respectam fiecare religie in parte si atunci o sa vedeti ca va fi mai bine.Atata timp cat voi considerati ca o alta credinta decat cea in Dumnezeu este gresita ,asa si cei de alta religie ,in conformitate cu preceptele religiilor lor vor considera crestinismul ca fiind gresita si uite asa apare discordia si ura intre oameni.Shalom!

 3. Imparatia cerurilur e posibil sa existe mai multe dimensiuni si noi nu le cunoastem pentru ca suntem tare prosti si legati de dimensiunea asta in care traim si nu vrem sa gandim dincolo de ceea ce vedem . Adica daca nu vad nu cred degeaba ne-a invatat Iisus cum sa traim ca nu se vede nimic. Cat despre asa zisele conflicte dintre crestini si alte religii fals crestinii adevarati cauta sa te convinga ,cu vorbe si nu cu arme si cei din alte religii au7 avut sansa de a-l cunoaste pe Iisus dar au refuzat si mai au inca si or sa mai aiba.

 4. unde este Imparatia Cerurilor? foarte simplu,cautam in Biblie,dar mai concret in Apocalipsa.Sunt doua feluri de Imparatii,prima: Imparatia harului,care fiecare persoana o poate simti si traii in momentul ce Il primeste pe Isus si are o legatura de iubire cu El,si cealalta inca mai avem de asteptat putin timp,pana la revenirea Domnului Isus,atunci se va materializa Imparatia lui Dumnezeu,noi acuma doar gustam un pic din ea(Imparatie),ca sa ne pregatim pt societatea Cerului si a ingerilor sfinti. Domnul sa fie cu voi!!! AMIN!!

 5. Imparatia Cerurilor si Pamanturilor exista intr-adevar si este astazi imtemeiata de Iisus Hristos, venit din nou pe Pamant.
  Cat despre credinta adevarata – si singura adevarata – aceasta este, intr-adevar credinta ortodoxa romana, parte a Ortodoxiei Cerurilor lui Dumnezeu.
  Toate cele bune!

 6. …IMPARATIEA CERURILOR ,o gasesti chiar si intr-un fir de iarba si-n tr-o piatra chiar!…caci fara DUMNEZEU NIMIC NA-R FI, NIMIC NA-R EXISTADECI IMPARATIEA Lui DUMNEZEU E PRETUTINDENI IN APSOLUT TOT CE EXISTA DIN TOT CE MISCA SI CHIAR DIN CELE CE NU MISCA DE APSOLUT TOTUL DOAR EL STIE CE SI CUM…

 7. A sosit ceasul. După 2000 de ani de aşteptare, visul omenirii a devenit realitate. Cuvântul Mântuitorului s-a împlinit. Trăim zilele Revenirii lui Iisus Hristos. Trăim zilele Judecăţii de pe Urmă. Trăim zilele Marelui Război dintre Cer şi Infern. Trăim zilele întemeierii Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor.
  Bucuraţi-vă! Aveţi în faţă Cartea Sfântă a neamului, Evanghelia Marii Întâlniri dintre om şi Dumnezeu. Cuvintele ei picură lumină şi deschid poarta cerului, Raiul tinereţii fără de bătrâneţe şi al vieţii fără de moarte.
  Carte singulară, prezenţă vie şi binecuvântare aleasă în casa fiecărui român, Evanghelia Tainică este Cuvântul lui Dumnezeu şi darul Mântuitorului. Este tezaur şi moştenire a lui Ler Dumnezeu, dăruită poporului român.
  Surprinzătoare prin noutatea ei, Evanghelia lui Ler Dumnezeu arată o nouă faţă a adevărului credinţei creştine. Ea aduce o furtună nemaiîntâlnită în cunoaştere şi în creştinism.
  Apariţia ei inaugurează noua ordine terestră a Împărăţiei lui Iisus Hristos, „Sfânta România Mare”.
  Scrisă pentru românii de pretutindeni, Evanghelia lui Ler Dumnezeu devine Cartea Sfântă de astăzi şi de mâine a poporului român, cheie credibilă, deşi şocantă, a Împărăţiei, oglindă pentru luminarea adâncurilor credinţei creştine şi a drumului spre mântuire.
  Cuvintele acestei cărţi sunt adevărate. Ele vă vor schimba viaţa printr-o mare iluminare. Ele izvorăsc din sufletul Tatălui, sunt glasul şi lacrima inimii Sale, sunt Cuvântul lui Dumnezeu, vin de la Dumnezeu şi duc la Dumnezeu.
  Această carte netezeşte calea Mântuitorului.
  Poporul care trăia în întuneric a văzut lumină mare.
  Voi sunteţi poporul din întuneric şi vouă vă este dată scara de lumină spre cer.
  Deschideţi ochii să vedeţi Lumina!
  Deschideţi porţile inimilor voastre să intre Împăratul Măririi!
  Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!
  Binecuvântată este Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor! Amin!

  Io Ler Dumnezeu!

 8. Cuvintele ,,Este inlauntrul vostru,, sau ,,in mijlocul vostru,, desigur ca nu se refeau la faptul ca Imparatia lui Dumnezeu de afla in inimile nostre a tuturor sau a fariseilor carora li se adresa Hristos. In mijlocul vostru insemna , ca Hristos care le vorbea ERA , PRINTRE EI , ADICA IN MIJLOCUL LOR IN CALITATE DE IMPARAT , SAU REGE ,si ei nu vedeau si nu intelegeau. La asta se refera cuvintele , in mijlocul sau inlauntru vostru, si nu la o stare launtrica a fiecaruia. Cum sa fie o stare sufleteasca din moment ce in cartea Daniel se spune ca lui Hristos , Dumnezeu ii va da o Imparatie , si Imparatia va avea regi si preoti. Va dati seama ca de l o simpla propozitie inteleasa gresit , unde se ajunge si ce cred milioane de oameni creduli.

Leave a Reply