Cele 7 dimensiuni ale Universului… Unde ne aflam noi?

In acest plan dimensional in care se afla Pamantul, exista sapte dimensiuni. Trecerea intr-o alta dimensiune este un proces ce implica expansiunea constiintei, a formei de percepere a realitatii si de a vedea lucrurile. Cunoasterea ne deschide „portile dimensionale”.

PRIMA DIMENSIUNE – este zona in care energia se transforma in materie, este dimensiunea macrocosmos, frecventa vibratorie de activare a ADN-ului, frecventa atomilor si moleculelor. Apa si mineralele vibreaza pe aceasta frecventa; este dimensiunea in care se activeaza ADN-ul si sistemul celular primeste impulsuri energetice.

A DOUA DIMENSIUNE – care permite existenta plantelor si animalelor; vibratia care mentine unite cele doua regnuri, cu alte cuvinte este subconstientul colectiv al speciei. Aici nu exista timp si spatiu.

A TREIA DIMENSIUNE – oamenii, cu perceptia noastra liniara a timpului si spatiului, cu capacitatea noastra de a ne aminti trecutul si de a ne construi viitorul in prezent. Aici devenim constienti de noi insine, de faptul ca trecem printr-o etapa de invatare si o etapa in care ne construim personalitatea.

A PATRA DIMENSIUNE – este dimensiunea subconstientului colectiv, locul unde rezida sentimentele, emotiile si visele. Timpul aici este ciclic, alternativele si posibilitatile sunt prezentate simultan intr-un camp cuantic. Este frecventa empatiei, telepatiei, zona in care experimentam, pentru ultima oara, lumea fizica cu ajutorul corpului fizic. A accepta constiinta acestei dimensiuni inseamna a face un salt cuantic, dar acesta implica schimbarea radicala a falselor credinte.

A CINCEA DIMENSIUNE – este pura energie, frecventa intelepciunii, locul unde sunt ghizii nostri spirituali si marii maestri ai ascensiunii. Aici vom crea familii de suflete, care vor avea aceeasi vibratie. Timpul in aceasta dimensiune este continuu, exista un „acum” etern in care, prin vederea holografica, percepem formele de lumina de mare intensitate.

A SASEA DIMENSIUNE – este dimensiunea unde stim ca totul este un TOT. Aici atingem stadiul iluminarii, ne intoarcem acasa la Dumnezeu – Creatorul nostru – la stadiul constiintei unice. Tot aici se creeaza matricea morfogenetica, adica formele geometrice care fac obiectul geometriei sacre si care sunt forme de lumina creatoare de viata.

A SAPTEA DIMENSIUNE – este echivalenta integrarea totala, constiinta este experimentata multidimensional. Forma dispare constiintelor de lumina fiintelor de iubire pura… aceste fiinte se face prin combinarea sunetelor si culorilor, cele doua constiinte energizandu-se prin aceasta experienta. Ei detin secretul de a transforma experientele si constiinta in sunet pur, sunet care, de fapt, este limbajul unic in dimensiunea a saptea.

Be the first to comment

Leave a Reply