Sufletele inferioare bantuie prin locurile de unde-si pot satisface fostele placeri carnale

Sufletele mai putin evoluate doresc efectiv sa se mentina cat mai aproape de lumea incarnatilor si marea lor majoritate doresc chiar cu ardoare sa se intrupeze cat mai repede. Placerile si satisfactiile traite prin trupul de carne li se par in continuare a fi fost adevarata existenta fericita, uitand in buna masura numeroasele suferinte si framantari inerente provocate karmic prin acest mod de a gandi si a trai. De aceea, in intreaga lume, sufletele dominate inca de gandirea astrala – de diferitele categorii si „culori” specifice subplanelor astrale – cauta mereu sa se afle in apropierea oamenilor care au aceleasi vibratii inferioare.

Multe dintre sufletele care nu se integreaza in asemenea familii vin mereu langa astfel de persoane cu care au constatat ca ar putea intra in rezonanta, chiar in momentele in care acestea isi satisfac placerile, „poftele” sau chiar vicii pe care ele le-au avut in viata intrupata. In acest mod, sufletele care sunt inca dominate de „dorinte” astrale pot prelua si „simti impreuna” cu incarnatii respectivi felurite senzatii „placute” oferite de vibratiile trupurilor „satisfacute” ale acestora si respectiv de corpurile lor astrale.

Din pacate, sunt inca foarte multe sufletele mai „de jos”, care, si in existenta deztrupata, isi mentin vibratiile specifice unor vicii avute in viata incarnata si care au fost intretinute si amplificate de-a lungul multor ani, sau chiar  decenii (alcoolicii, drogatii, hotii, mincinosii etc). Dupa o oarecare „trezire” in lumea de dincolo, multe dintre aceste suflete continua sa intre prin localuri de consum (restaurante, baruri, carciumi, etc) sau prin locuri aglomerate, pentru a-si satisface macar in mica parte placerile de altadata.

De altfel, pentru toate sufletele ajunse la „trezire”, orice eveniment mai deosebit care se desfasoara in lumea intrupatilor – fie in interiorul cladirilor, fie in aer liber – constituie o atractie. Participarea unora sau a altor suflete depinde de posibilitatea de a intra in rezonanta cu nivelul frecventelor generate de vibratiile energiilor-gand ale grupului (mai mic sau mai mare) de oameni, care creeaza un „camp noetic” specific fiecarui eveniment in parte.

9 Comments

Leave a Reply