Un bărbat a revenit la viaţă după 45 de minute de “moarte clinică”, după ce fiul său l-a strigat să nu moară!

Social Media

moarte cerebralaUn bărbat din Ohio (SUA) care a fost pronunţat mort de către medici a revenit la viaţă după ce fiul său l-a chemat.

Bărbatul, pe nume Anthony Y., în vârstă de 37 ani, a fost dus la spital de soţia sa, după ce aceasta l-a găsit inconştient acasă şi nu l-a putut trezi. Cardiologii l-au examinat şi nu au găsit niciun blocaj arterial; ei credeau că prognosticul va fi bun, dar, deodată, el suferi un stop cardiac, iar doctorii, în ciuda eforturilor depuse timp de 45 de minute, nu l-au mai putut salva şi l-au declarat mort.

Apoi, familia a fost anunţată de tristul eveniment. Lawrence, fiul lui Anthony, după ce auzi că tatăl său a murit, a sărit în sus s-a îndreptat spre trupul neînsufleţit al tatălui său şi i-a spus acestuia: “Tată, n-o să mori azi”. Incredibil sau nu, dar, doctorii au remarcat că, la scurt timp, inima bărbatului a început din nou să bată. Anthony şi-a revenit apoi complet, nesuferind niciun efect advers, un fapt total neobişnuit pentru cineva care e mort de o perioadă atât de mare de timp.

Acesta e cel de-al doilea caz asemănător, după ce în săptămânile trecute Venessa Tenasio din Melbourne a fost declarată ca fiind în moarte clinică timp de 41 de minute, înainte de a fi readusă la viaţă de doctori.

Cum poate fi explicat acest caz? Poate că spiritul bărbatului se pregătea să-şi părăsească trupul, atunci când a auzit glasul fiului său care l-a chemat înapoi la viaţă… şi atunci spiritul i-a reintrat în trup.

 


Social Media