Home ReligieMiracole Un preot catolic sustine ca, dupa ce a ajuns in paradis, l-a vazut pe Dumnezeu sub forma de… femeie! Blasfemie!!

Un preot catolic sustine ca, dupa ce a ajuns in paradis, l-a vazut pe Dumnezeu sub forma de… femeie! Blasfemie!!

by admin
89 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Dumnezeu femeieUn preot catolic din Massachussetts (SUA) a fost oficial mort pentru mai mult de 48 de minute; dupa ce medicii au fost capabili sa-i reporneasca inima in mod miraculos, preotul a facut o revelatie socanta care va schimba totul despre ceea ce ati crezut pana acum, scrie site-ul starrfmonline.com. In varsta de 71 de ani, parintele John O’Neal pretinde ca s-a dus la cer si s-a intalnit cu Dumnezeu, pe care il descrie ca fiind o “figura materna calda si reconfortanta”.

Parintele John Michael O’Neal a fost dus de urgenta la spital dupa un atac de cord masiv, dar a fost declarat mort clinic, imediat dupa sosirea sa. Cu ajutorul unui aparat high-tech, denumit LUCAS 2, medicii de la Spitalul General Massachusetts au reusit sa deblocheze arterele vitale, iar inima a revenit la un ritm normal. Doctorii s-au temut ca preotul ar fi putut suferi unele leziuni ale creierului, dar acesta s-a trezit dupa 48 de minute si pare ca s-a recuperat perfect.

Parintele sustine ca are amintiri clare si vii despre ceea ce s-a intamplat cu el in timp ce era mort. El a descris o experienta ciudata extracorporala, avand un sentiment intens de iubire neconditionata si acceptare, fiind inconjurat de o lumina coplesitoare. Acesta sustine ca, la acel moment, in experienta sa, s-a dus la cer si s-a intalnit cu Dumnezeu, pe care il descrie ca “Fiinta de lumina” feminina.

“Prezenta ei a fost atat coplesitoare si reconfortanta”, afirma preotul catolic. “Avea o voce moale si linistitoare, iar prezenta ei era la fel de linistitoare ca imbratisarea unei mame. Faptul ca Dumnezeu este o Maica Sfanta in loc de un Sfant Parinte nu ma deranjeaza; Ea este tot ce am sperat ca va fi.”

Declaratiile preotului a cauzat ceva agitatie in randul clerului catolic, provocand arhiepiscopul sa convoace o conferinta de presa pentru a incerca sa calmeze zvonurile. In ciuda dezaprobarii superiorilor sai, parintele O’Neal a declarat ca va continua sa-si dedice viata lui Dumnezeu si sa raspandeasca cuvantul “Mamei Sfinte”.

“Imi doresc sa-mi continuu sa predic”, a declarata preotul. “As vrea sa impartasesc noua mea cunostiinta despre Mama, Fiul si Duhul Sfant. Dumnezeu este mare si atotputernic in ciuda faptului ca o femeie…”

P.S. Aceasta stire este cu adevarat o blasfemie, daca este una reala. A afirma ca Dumnezeu este “femeie” este o adevarata hula! Cata prostie in mintea unor oameni, de-ar fi chiar si preoti…

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

11 comments

Cleric 24 februarie 2015 - 0:08

In Kabbalah se vorbeste despre Tata, Mama (Ruach-Duhul in limba ebraica este feminin) si Fiu.

Roxana 24 februarie 2015 - 0:24

Da l-ai vazut tu pe Dumnezeu ca e sigur barbat?

Dumnezeu e un sirit, nu un mos barbos Big Brother. Spirit = Nu are trup deci n nu are sex. E neutru.

Bebe Frate 24 februarie 2015 - 1:02

Macar cineva la vazut pe Dumnezeu ca fiind un EL si nu o EA ? cel putin daca e adevarat el a vazut ceva , daca ar fii asa cum zice el ar fii ceva interesant , dar nu cred ca este o blasfemie pentru ca nimeni nu l-a vazut vreodata ca sa spuna daca este Barbat sau Femeie 🙂 cu exceptia lui pana acum

sphinx 24 februarie 2015 - 10:11

hai sa presupunem ca preotul nu minte ,ca nu are niciun motiv sa minta. ..bun.. ar fi chiar asa absurda ipoteza sa existe si DUMNEZEU TATAL si DUMNEZEU MAMA?!

Stelian 24 februarie 2015 - 10:11

In primul rand,Dumnezeu nu poate fi vazut deoarece este un spirit invizibil (Ioan 1:18;1 Timotei 1:17).Ioan 1, 18: “Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.1 Ioan 4, 12: “Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu”.Ioan 6, 46: “Nu ca cineva a vazut pe Tatal, afara de Acela care vine de la Dumnezeu; da, Acela a vazut pe Tatal.” Biblia ne indeamna sa-L consideram pe Dumnezeu Tatal nostru (Matei 6:9).In alta ordine de idei,tot Biblia ne spune ce se intampla cu noi cand murim.De exempu,in Ecleziastul 9:5,6,10 ni se spune ca,in mormant,”nu este nici lucrare,nici plan,nici cunostinta,nici intelepciune”.Si Solomon ne zice ca “Findca cei vii sunt constienti ca vor muri,dar cei morti nu sunt constienti de nimic si nu mai au nici o rasplata,caci pana si amintirea li se uita” (Ecleziastul 9:5).Asa ca sfatul meu ar fi sa cititi cu atentie Biblia,ca aceasta sfanta carte ne da toate sfaturile si lamuririle de care avem nevoie in viata.Scuze,domnule Lovendal,pentru comentariul prea lung.Doamne ajuta.

sorin_nicu 24 februarie 2015 - 10:53

poate a vazuto pe Maica Fecoara Maria si a confundat lucrurile . Daca nu e nebun de legat.

SWEETVAMPIRES01 24 februarie 2015 - 13:31

Of, ce vb? Si ce poveste eu nu cred asa ceva, fiecare cu religia sa!

xpert 24 februarie 2015 - 14:43

@Roxana: noi le spunem divinitatilor “femei” sau “barbati” pentru ca limbajul nostru este extrem de limitat, de fapt, divinitatile nu au se*.

life is pain 27 februarie 2015 - 20:36

În cartea sa “Viaţa după moarte” Serafim Rose ne spune că unele experienţe post mortem pot fi influenţate şi de duhuri necurate care iau forma lui dumnezeu şi de îngeri; nu e de mirare că îngerii căzuţi iau forma de lumină ( in cazul dat pentru a-l blasfemia pe dumnezeu.

davida 5 martie 2015 - 16:00

In Biblie (inainte de povestea cu Adam si Eva ” care sincer mi se pare fara noima si adaugata scrie clar
26. Şi a zis Dumnezeu: “Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!”
27. Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie.
DEci Dumnezeu este 2 in unu. Vechile scrieri cuprind relatari despre creatia lumii in care se vorbeste despre un Dumnezeu/zeu etc ca o sfera care s-a “spart “in doua pe pamant formand femeia si barbatul , 2 parti ce de atunci sunt imperfecte una fara alta.
Asa ca nu e blasfemie ci poate fi o realitate ca un suflet sa perceapa o parte a unui intreg, dar multi misogini si mai ales biserica cladita pe traditii inegale nu vor accepta .
Pana una alta nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu (acesta nefiind numele lui real in biblie dar a fost trecut in traduceri astfel

danvir 5 martie 2015 - 16:03

Sa stiti ca din analiza unor oameni de stiinta, analiza unor scrieri vechi a reiesit acelasi lucru. Mai studiati si o sa vedeti ca stiinta a dat si o explicatie in acest sens. Dar ca intotdeauna biserica pune piciorul in prag si are putere.

Leave a Comment