Trei rugaciuni crestine puternice pentru vindecarea bolilor grave

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Iata in continuare trei rugaciuni crestine pentru persoanele (grav) bolnave.  Cele 3 rugaciuni trebuie sa fie facute consecutiv, cate o saptamana fiecare, incepand cu data de intai a fiecarei luni. Rugaciunea trebuie facuta cel putin de 2 ori pe zi, daca se poate o data dimineata devreme si o data seara tarziu.

Rugaciunea sapt.1: „Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfinte Iisuse Cristoase, ajuta-ma sa-mi vindec trupul si sufletul de boala care ma apasa. Alunga-mi dusmanii, ajutandu-ma sa traiesc in buna pace cu toti. In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.”

Rugaciunea sapt.2: „Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfinte Doamne Dumnezeule, curata-mi trupul de bolile ce ma chinuiesc. Va promit cu sufletul curat ca nu voi mai face rau nimanui in toata viata mea. In vecii vecilor, Amin.”

Rugaciunea sapt.3: „Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Prea Sfinte Iisuse Cristoase, Fiul Domnului Dumnezeu, ajutati-ma sa scap de bolile care imi impresoara trupul, chinuindu-l si secandu-l de puteri. Iertati-mi pacatele din trecut si de acum in schimbul credintei mele in voi, Amin.”

Inaintea inceperii rugaciunii, se va aprinde o lumanare, iar rugaciunea se va repeta pana la stingerea ei. Apoi, se va face semnul crucii de 3 ori la inceputul si la sfarsitul rugaciunii. In timpul rugaciunii, palmele vor sta lipite in dreptul pieptului. Cei ce se roaga sa fie singuri in camera.

Be the first to comment

Leave a Reply