Trei rugaciuni crestine puternice pentru vindecarea bolilor grave

Social Media
  •  
  •  
  •  
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Iata in continuare trei rugaciuni crestine pentru persoanele (grav) bolnave.  Cele 3 rugaciuni trebuie sa fie facute consecutiv, cate o saptamana fiecare, incepand cu data de intai a fiecarei luni. Rugaciunea trebuie facuta cel putin de 2 ori pe zi, daca se poate o data dimineata devreme si o data seara tarziu.

Rugaciunea sapt.1: “Sfinte Doamne Dumnezeule, Sfinte Iisuse Cristoase, ajuta-ma sa-mi vindec trupul si sufletul de boala care ma apasa. Alunga-mi dusmanii, ajutandu-ma sa traiesc in buna pace cu toti. In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin.”

Rugaciunea sapt.2: “Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Sfinte Doamne Dumnezeule, curata-mi trupul de bolile ce ma chinuiesc. Va promit cu sufletul curat ca nu voi mai face rau nimanui in toata viata mea. In vecii vecilor, Amin.”

Rugaciunea sapt.3: “Prea Sfinte Doamne Dumnezeule, Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Prea Sfinte Iisuse Cristoase, Fiul Domnului Dumnezeu, ajutati-ma sa scap de bolile care imi impresoara trupul, chinuindu-l si secandu-l de puteri. Iertati-mi pacatele din trecut si de acum in schimbul credintei mele in voi, Amin.”

Inaintea inceperii rugaciunii, se va aprinde o lumanare, iar rugaciunea se va repeta pana la stingerea ei. Apoi, se va face semnul crucii de 3 ori la inceputul si la sfarsitul rugaciunii. In timpul rugaciunii, palmele vor sta lipite in dreptul pieptului. Cei ce se roaga sa fie singuri in camera.

Lasă un comentariu