Ce se intampla dupa moartea trupului fizic? Cum are loc reincarnarea si nasterea intr-un nou corp?

Trebuie sa fie inteles faptul ca viata dupa moarte nu arata foarte diferit fata de viata de pe Pamant. Planurile astral, mental si cele superioare au o intreaga viata infloritoare cu orase, plaje, munti, case, strazi, concerte, librarii, camine sociale, clucuri, biserici, temple exact ca si pe Pamant. Atunci cand trec dincolo, multe dintre extensiile de suflet nici nu realizeaza ca au murit. Se afla in corpul astral care este foarte asemanator cu corpul fizic pe care l-au avut inainte. Singura diferenta a vietii de dupa moarte este ca se calatoreste cu mintea.

Daca vrei sa te duci la plaja, doar te gandesti la plaja si esti imediat acolo. Nu mai este nevoie sa folosesti o masina, trenul sau avionul pentru a calatori. Adesea cand o extensie de suflet moare se va gandi la membrii familiei pe care i-au lasat si vor fi imediat cu un membru al familiei. Ceea ce nu realizeaza este ca sunt intr-o alta dimensiune, iar membrii familiei lor nu ii pot vedea sau auzi. Aceasta poate fi foarte confuz cand o persoana nu realizeaza ca a murit.

Sunt unele extensii de suflet care sunt atat de atasate de lumea materiala, incat nu isi dau voie sa treaca prin tunelul catre cealalta parte si sunt blocati intr-un plan pamantean, chiar daca se afla in corpul astral. Acestea sunt numite “suflete legate de Pamant”. Pot continua sa traiasca in aceeasi casa in care au trait inainte sa moara. Ele nu realizeaza ca propria lor constiinta le mentine blocate pe Pamant si ca nu le permite continuarea evolutiei lor spirituale.

Sunt unele extensii de suflet care sunt capabile sa detina ceva forta vitala si sa faca farse oamenilor care inca mai sunt in corpuri fizice. Acestea sunt denumite “poltergeist”. Multi oameni atunci cand mor, mai raman si participa la funeralii inainte de a trece in planul astral. Acele extensii de suflet de o natura mai evoluata vor gravita in taramurile astrale superioare si, posibil, in taramul mental.

Multe extensii de suflet atunci cand trec dincolo dorm pentru o lunga perioada de timp inainte sa se trezeasca in planul interior. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au experimentat o boala indelungata, suferinta incontrolabila si aceia cu o dorinta puternica de a continua viata in corp fizic.

Cand o persoana moare este de obicei intampinata de prieteni si rude pe care i-a cunoscut in timpul vietii pamantene, dar care au murit inaintea lor. De obicei este o perioada de celebrare si odihna.

Cand o persoana trece in partea cealalta, ea este la acelasi nivel de constiinta la care era in momentul mortii din planul pamantean. O persoana care se afla in corpul astral se poate deplasa prin obiecte fizice. Daca ea cred ca nu poate, atunci se poate lovi de un zid al propriilor creatii ale gandirii. Reajustarea in legile lumilor astrale si mentale poate lua ceva timp. Casele sunt construite prin puterea gandului, precum si toate celelate. Fie iti poti construi casa prin puterea mintii tale, fie o pot construi altii pentru tine. Nu mai ai nevoie de ciocan si cuie sau de lemn pentru constructie.

In momentul in care o extensie de suflet a petrecut cantitatea de timp necesara pentru a se odihni si a-si analiza viata, va incepe sa faca planuri pentru urmatoarea incarnare. Isi alege parintii, fratii, surorile, oportunitatile educationale, corpul feminin sau masculin, culoarea pielii si in ce configuratie astrologica sa se nasca. Toate acestea sunt decise de extensia de suflet, de catre suflet, profesorii superiori si ghizi. Adesea pot exista multe extensii de suflet care sa-si doreasca o anumita mama. Exista un fel de computer ceresc care decide imediat care extensie de suflet este mai potrivita si capabila sa atinga telurile fixate atunci cand exista un asemenea tip de conflict.

Adevarata trauma nu este moartea, ci nasterea. Un spirit liber a venit acum inapoi in inchisoarea corpului fizic care nici macar nu este inca dezvoltat. Moartea este floare la ureche daca ai catusi de putina credinta spirituala. O locuinta a mortii este atunci cand o extensie de suflet vine in corpul fizic si apoi isi schimba decizia dintr-un motiv oarecare si se reintoarce in spirit. Cu cat extensia de suflet a ales mai multe obstacole, cu atat mai mari sunt posibilitatile de crestere spirituala si de plata a datoriilor karmice.

Be the first to comment

Leave a Reply