5 cristale puternice care ne protejeaza de pericolele din timpul calatoriilor

Se spune despre calatoria ca este o modalitate excelenta de a creste mental si spiritual, precum si de a te relaxa. Multi oameni iubesc calatoria, pentru a descoperi unele locuri necunoscute. Cu toate acestea, calatoriile se pot incheia cu situatii neplacute sau cu tragedii. Vedeti un caz recent, ce a avut loc in Paris (Franta); o adolescenta din Romania a murit, dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime, in timpul unei calatorii. Prin urmare, va fi nevoie de protectie atunci cand suntem in calatorie.

Aici vom vorbi despre 5 cristale folosite pentru a ne proteja in timp ce calatorim. Aceste cristale pot fi chiar excelente pentru a ne linisti si a ne ajuta sa ne relaxam.

1) Ametist. Ametistul poate fi considerat cel mai puternic cristal folosit pentru protectie. Este o piatra de cristal frumoasa care ne va proteja in calatorii. El este capabil sa ne protejeze de evenimente negative, tragedii, accidente si situatii periculoase. Prin urmare, acest cristal ar trebui sa fie intotdeauna in bagajele noastre.

2) Howlit. Acest cristal va fi cel mai bun pentru combaterea anxietatii, a fricii si a atacurilor de panica. Deci, acesta va fi aliatul nostru daca simtim frica de a zbura cu avionul sau de a merge cu o nava. De asemenea, howlitul ne va relaxa si linisti in timp ce calatorim.

3) Malachit. Malachitul a fost folosit de secole intregi ca piatra de protectie in timpul calatoriilor. Se spune ca el are puterea de a ne proteja de pericole, accidente, hoti si oameni rai. Datorita puterii uriase pe care o are, trebuie sa il tinem aproape de noi in orice calatorie posibila.

4) Acvamarin. Acesta este un frumos cristal albastru, care imita marea. Si nu doar culorile, ci si energiile pe care le are rezoneaza cu apa. Prin urmare, el trebuie sa devina cristalul celor care calatoresc pe apa, protejandu-ne de pericolele care ar putea aparea pe apa.

5) Hematit. Acest cristal ne va fi de folos pentru noi daca calatorim in aer, cu avionul. Hematitul are capacitatea de a absorbi energiile negative care ne inconjoara. Prin urmare, el ne va mentine in siguranta.

Cele cinci cristale utilizate pentru protectia in timpul calatoriei ar trebui sa fie intotdeauna in bagajele noastre. Sunt foarte utile si puternice. Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam sa le curatam in mod corespunzator inainte de a ne calatori. Energiile lor vor deveni mai slabe si mai putin pure cu timpul, daca nu le curatam.

De asemenea, va recomandam sa purtati si Orgoni – care au in compozitie si unele din aceste cristale de care am mentionat in acest articol. Vizitati site-ul orgoni.ro si aflati mai multe.

Be the first to comment

Leave a Reply