Telepatia, cel de-al saptelea simt! Trei exercitii puternice pentru dezvoltarea telepatiei

Social Media

Multi oameni traiesc experienta frapanta a gandurilor transmise la distanta in mod involuntar.

Trebuie citata, inainte de alte mii de marturii, aceea a unui muncitor englez, petrecuta cu mult inainte de inventia telefonului mobil. Intr-o zi, a simtit o nevoie irezistibila sa mearga inapoi acasa. Era contrariat, pentru ca nu dorea sa piarda o zi de munca. Cu toate acestea, a cedat impulsului. Cand a ajuns, cumnata sa a fost cea care i-a deschis usa. Sotia lui fusese calcata de o masina si se afla in stare critica. Sa fi fost vorba despre hazard? O coincidenta? Nu.

In prezent, oamenii de stiinta sunt convinsi de existenta acestui fenomen pe care il studiaza de ani de zile. Biologul englez Rupert Sheldrake vede in telepatie un al saptelea simt al fiintelor vii (al saselea simt fiind cel electric al anghilelor, rechinilor si pisicilor de mare, sensibili la electricitatea corporala a prazii lor). Telepatia ar face parte, dupa parerea sa, din viata noastra cotidiana, fara ca noi sa ne dam seama.

Sheldrake formuleaza ipoteza conform careia, intre cei apropiati, parinti si copii, sau intre oameni aflati la acelasi loc de munca, telepatia functioneaza de fiecare data, cand ei se inteleg dincolo de cuvinte. El mai crede ca spiritul nostru emite prelungiri invizibile, care intra in contact cu obiectele si fiintele care ne inconjoara.

Exista mai multe experiente, pentru a descoperi si a dezvolta aceasta capacitate.
Exercitiul 1: Antrenarea telepatiei. „Transmiteti” un desen. Cereti-i unui prieten care se gaseste intr-o camera vecina sa ghiceasca ceea ce desenati. Se pare ca formele geometrice sunt mai usor de transmis.
Exercitiul 2: Intalnirea telepatica. Cereti-i unui prieten sa va apeleze mental, la orice moment al zilei. Va trebui sa aiba la el o fotografie de-a dumneavoastra. Va nota ora acestui apel telepatic. Si dumneavoastra, cand va veti gandi la el, notati ora. Mai apoi, comparati-va rezultatele. Apelurile au coincis?
Exercitiul 3: Semnalul invizibil. Asezat pe scaunul unui autobuz sau la terasa unei cafenele, „ordonati-i”, in mod telepatic, unei persoane din apropierea dvs. sa se intoarca. Unele persoane, mai sensibile la senzatia de a fi observate, se vor intoarce mai repede.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply