Home Spiritualitate practica 7 simboluri spirituale puternice care va pot vindeca de boli si proteja de energiile negative

7 simboluri spirituale puternice care va pot vindeca de boli si proteja de energiile negative

by admin
1091 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Simbolurile sunt unul dintre lucrurile uimitoare care pot lasa o impresie puternica in mintea noastra, doar privind la ele. Doar uitandu-ne la anumite simboluri, noi putem simti iubire sau energie. E adevarat ca exista si simboluri malefice care ne aduc intunericul in sufletul nostru.

Lista simbolurilor cu semnificatie spirituala este fara sfarsit, dar aici va prezentam cateva simboluri spirituale mai putin cunoscute si semnificatiile lor.

 

1) Vreti sa va incarcati cu energie pozitiva? Priviti cel putin 10 minute simbolul de mai jos:

2) Protectie de energii negative – priviti cel putin 30 de minute simbolul spiritual de mai jos si va puteti proteja toata ziua de energiile negative din jurul vostru:

3) Protectia de blesteme – uitati-va 30 de minute la simbolul de mai jos si va veti proteja de blesteme:

4) Vindecarea de bronsite si infectii respiratorii – urmariti cel putin 10 minute simbolul de mai jos:

5) Vindecarea tractului urinar – urmariti cel putin 10 minute simbolul de mai jos:

6) Vindecarea bolilor de stomac – urmariti cel putin 15 minute simbolul de mai jos:

7) Vindecarea vascularizarii picioarelor – urmariti simbolul timp de 10 minute:

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment