Trei modalitati simple prin care permiteti energiei Cosmosului sa patrunda in fiinta voastra!

Social Media

energia cosmosuluiUniversul este plin cu diferite tipuri de energie. Multi dintre noi, de-a lungul generatiilor, ne-am inchis fata de energia incredibila, in miscare, care curge in jurul nostru tot timpul. De aceea, poate fi dificil pentru a invita acea energie inapoi in vietile noastre. Un lucru e sigur: nimic nu va mai fi la fel dupa ce ati invatat sa invitati energia cosmica inapoi in fiinta voastra.

In acest articol, veti invata 3 cai prin care veti invita energia cosmica sa patrunda in voi:

1) Mentineti controlul asupra energiei voastre negative. Fiecare memorie, gand sau opinie negativa va va face sa purtati in voi multa energie negativa. Cand aveti prea multa energie negativa in voi, nu mai este suficient loc pentru ca energia cosmica sa intre in fiinta voastra. Eliberati-va de aceasta energie negativa, dar faceti-o cum trebuie. Daca sunteti nervosi sau tipati, va eliberati energia negativa, insa aceasta poate sa revina imediat in voi. De aceea, daca cineva v-a ranit, iertati-l. Inlocuiti opiniile, gandurile negative cu ganduri pozitive. Odata ce ati facut acest lucru, sunteti deschisi fata de energia cosmosului.

2) Smeriti-va. E usor sa va lasati ego-urile sa-si faca de cap. Sunt momente in care ego-urile sunt prea mari si credem ca suntem cea mai tare fiinta din Univers. Alteori, ego-urile noastre sunt „dezumflate”, lasandu-ne senzatia de slabiciune si nesiguranta. Este important sa invatam sa echilibram aceste doua lucruri. Atunci cand muriti, Universul nu se va opri cu persoana voastra. Smeriti-va la realitatile Universului si energia cosmica va curge.

3) Curatati-va spatiul personal. Daca aveti o casa plina de dezordine, dispozitive electronice si de energie negativa, atunci toate aceste lucruri descurajeaza energia cosmica. De aceea, faceti-va ordine in casa, renuntati la cat de multe aparate electronice puteti si creati-va locuri pozitive, sacre, in care sa primiti recompensa Cosmosului.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply