Oferiti 10% din averea voastra pentru a prospera

Social Media

bani-oferitiUna din cele mai bune modalitati de a atrage bani in viata ta este zeciuiala. Daruirea a 10% din veniturile castigate este considerata din vechime un principiu universal. Aceasta reprezinta o forma ideala de a te revansa in fata vietii. Cei care daruiesc 10% din cat castiga prospera intotdeauna mai accelerat. Biserica le-a cerut intotdeauna oamenilor aceasta zeciuiala, care a reprezentat una din principalele sale forme de venit. In anii din urma, principiul s-a raspandit si in alte domenii spirituale. Intreaba-te ce institutie, ce domeniu sau ce persoane contribuie cel mai mult la imbunatatirea calitatii vietii tale si directioneaza-ti apoi zeciuiala catre institutia, domeniul sau persoanele respective.

Daca nu esti tentat sa oferi bani bisericii sau unei persoane, exista nenumarate organizatii nonprofit care fac o treaba excelenta, aducandu-si o mare contributie intr-in domeniu sau altul de activitate. Fa cercetari si afla la care organizatie ai dori sa contribui.

Multi oameni isi spun: „Voi darui o parte din venitul meu atunci cand voi avea mai multi bani”. In mod evident, ei nu ajung sa faca niciodata acest lucru. Daca doresti si practici zeciuiala, incepe chiar acum si observa amplificarea fluxului binecuvantarilor in viata ta. Daca daruiesti insa o zecime din venitul tau numai pentru a obtine ceva in schimb, inseamna ca ai ratat intreaga semnificatie a actului de daruire. Acesti bani trebuie oferiti fara sa astepti nimic in schimbul lor; in caz contrar, mecanismul nu va functiona.

Exista foarte multa abundenta in aceasta lume, care nu asteapta altceva decat sa o experimentezi. Daca ai porni de la premisa ca exista mai multi bani decat ai putea cheltui vreodata, mai multi oameni decat ai putea cunoaste vreodata si mai multa fericire decat ti-ai putea imagina vreodata, tu te-ai bucura de tot ce iti doresti dupa pofta inimii. Daca ii ceri lui Dumnezeu sa-ti ofere tot ce poate fi mai bun pentru tine, atunci ai incredere ca puterea din interiorul tau iti va oferi aceste lucruri. Fii cinstit cu tine insuti si cu ceilalti oameni. Nu insela pe nimeni, nici macar un pic, si vei fi rasplatit inzecit.

Inteligenta infinita care penetreaza intreaga realitate nu stie sa spuna decat „da”. Procedeaza si tu la fel. Orice situatie iti apare in viata, nu te grabi sa o respingi. Spune-i „da”. Deschide-te in fata binelui. Spune „da” lumii in care traiesti, in acest fel, oportunitatile si prosperitatea din viata ta se vor amplifica la infinit.


Social Media

2 Comments

Leave a Reply